Spam je blog + ontdek nieuwe blogs: Zondag Blog Hop week 47

blogparty

Welkom bij de Zondag Blog Hop van week 47. 

Benieuwd wie vorige week de post had waar het meest op geklikt werd?

De populairste post van de Zondag Blog Hop week 46 + leermoment

De post waarop het meest geklikt werd in week 49, was een post van Marie-Louise van het blog Marikari. De titel van de post is: Weekmenu of wat eten we vandaag? Ik verwachtte een post met een weekmenu, maar kreeg iets anders: Marie-Louise nam een simpele gratis kalender van de Plus supermarkt en transformeerde die in een leuke weekmenu planner. Vanaf januari 2019 gaat ze die gebruiken om haar weekmenu’s op te schrijven. Ik vind het een superleuk idee van Marie-Louise.

Weekmenu maken

Leermoment!

Het blog van Marie-Louise is een simpel Blogspot blog met een standaard gratis theme. Dus zo zie je maar weer hoeveel de titel van een blogpost kan doen om bezoekers te trekken! Je hoeft echt niet altijd een flitsende, nieuwe theme te hebben. Goed gedaan Marie-Louise.

Spam je blog nu in de Zondag Blog Hop week 47

Was jouw post de populairste? Dan kun je dat heel makkelijk laten zien met behulp van deze button:

Huisvlijt

Klik op de blauwe knop en voeg de blogpost toe die je wilt delen!


Deel deze blog hop!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Screen Shot 2018 09 15 at 09.34.47

Huisvlijt


Instructions: Select all code above, copy it and paste it inside your blog post as HTML

Similar Posts

6 Comments

  1. Goedemorgen, leuk dat mijn blogpost het meest gelezen was. Ik heb direct geprobeerd de html code te kopiëren. Kreeg helaas een foutmelding dat de html code niet correct was en niet geaccepteerd werd. In mijn bericht zag je dan alleen heel klein het woordje huisvlijt met een klein vierkantje erboven. Ik heb het toen maar weer verwijderd. Maar desalniettemin vind ik het toch heel leuk dat mijn post zo vaak gelezen werd. Fijne zondag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.