Sneeuwplanning in de zomer

wintersportGastpost

Waar heel Nederland inmiddels om zit te smachten is toch wel de definitieve aankomst van het zomerweer, wat als het goed is gepaard moet gaan met dagelijkse gemiddelde temperaturen van boven de 20 graden, toch wel een paar uurtjes zon per dag en in ieder geval geen regen. Het vakantiegeld wordt al op de spaarrekening gezet, en zo langzamerhand wordt de zomerkleding ook weer uit de mottenballen gehaald.

Maar waar de planning voor de zomer al wordt gemaakt, kan men ook heel ergens anders aan gaan denken: de wintersport vakantie in 2014. Hoewel het zo lijkt dat de wintersportvakantie pas net achter de rug is gezien het winterweer, is het wel een goed idee om er vast over na denken. In deze tijd van het jaar worden de meest lucratieve deals gesloten.

De wintersportspullen

Omdat de verkoop van winterkleding, ski’s en snowboards helemaal stil ligt in de zomer, willen de aanbieders van dit soort artikelen toch buiten het seizoen hun spullen verkopen. Het is daarom helemaal niet zo’n gek idee om op zo’n winterse dag (die er nog genoeg aankomen, gezien het voorjaar ook al zo’n ‘succes’ was) eens een bezoekje te brengen aan een outdoorwinkel. Op zoek gaande naar spullen die nu in ieder geval veel goedkoper zullen zijn dan in het seizoen. Ook een bezoekje aan een kringloopwinkel kan genoeg opleveren. Een goede voorbereiding is per slot van rekening al het halve werk.

Online boeken

Ook kan er alvast gekeken worden naar welk gebied men heen wil gaan en wanneer. Skivakantie aanbieders zijn het hele jaar bezig om faciliteiten te regelen voor het wintersportseizoen. Omdat de vakanties van tevoren vaak al bekend zijn is het mogelijk om al op tijd dingen vast te leggen. Alvast een beetje rondspeuren kan immers ook geen kwaad. Hier gaat u naar Wintertrex, een aanbieder die zo’n reis volledig verzorgd kan organiseren. De mooiste plekjes zijn vaak het snelst weg, wees dus snel. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.