Slechte Feng Shui!

Houd jij rekening met Feng Shui bij de inrichting van je huis?

Woordeloze Woensdag

9 Responses to Slechte Feng Shui!

  1. Nou gedeeltelijk. Mijn bed staat wel zo dat ik kan zien wie er binnen komt, staat met het hoofdeind tegen de wand en op de zijkanten vrij. Maar dan de apperatuur, een elektrische wekker, t.v, telefoon, lijkt me niet erg goed. We slapen wel altijd met een raam open, zelfs in de winter.

  2. Ik ben dol op windklokjes, maar deze hangen aan een elastisch touwtje. En toen ik er laatste per ongeluk tegenaan liep raakten de klokjes in de knoop, zoals op de foto te zien is.

    Windklokjes zijn bevorderlijk voor de Feng ShuĆ­, maar werken ze ook als ze in de knoop zitten?

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.