Skivakantie in Frankrijk

Gastpost door Stephanie

wintertrexHou jij ook zo van besneeuwde bergen, uitdagende skipistes en knusse chalets? Op skivakantie in Frankrijk beleef je een fijne reis vol wintersport, amusement en sneeuwplezier. Neem je kinderen mee voor een actief en gezellig verblijf in een van de vele skidorpen. Oostenrijk en Zwitserland blijven populaire wintersportbestemmingen, maar ook Frankrijk heeft erg mooie skigebieden. Denk maar aan Val Thorens, Les Deux Alpes of Les Sybelles, waar je je in een prachtig landschap helemaal kan uitleven op de latten. Nieuwsgierig geworden naar zo’n vakantie in de sneeuw? Ontdek snel leuke en betaalbare wintersport aanbiedingen op WinterTrex.

Wintersport: een vakantie apart

De winter is ongetwijfeld het favoriete seizoen van ski- en snowboardfanaten. Met veel enthousiasme bestijgen ze de witte bergtoppen om hun geliefde wintersport te beoefenen. Maar een skivakantie is meer dan snelle afdalingen en sneeuwpret. In de vele wintersportoorden kan je bijvoorbeeld ook langlaufen, mooie wandelingen maken of een bezoekje brengen aan de authentieke dorpjes. Of zet je neer in een warme chalet bij een tas heerlijke thee of warme chocolademelk. Kies je voor skiën of liever een andere wintersport? Het gebeurt steeds in een sfeervol kader middenin de natuurpracht. Een witte wintervakantie vol actie en fun voor het hele gezin: een echte aanrader!

Skiën in la douce France: puur winters genot

In de Franse Alpen en de Pyreneeën heb je een uitgebreide keuze aan grote, aansluitende skigebieden, perfect voor een winterse vakantie vol amusement. Saint Sorlin in Frankrijk is maar een van de vele skidorpen waar je kan skiën, snowboarden, hondensleeën of schaatsen. Gelegen in het uitgestrekte skigebied Les Sybelles in de Franse Alpen, geniet je er van de mooie natuur en indrukwekkende uitzichten. Je ontdekt er bovendien spannende afdalingen voor beginners, gevorderden en echte waaghalzen. Maar ook in de andere Franse skigebieden bezorgen de hooggelegen pistes veel gepassioneerde skiërs oneindig skiplezier. Geniet deze winter van de Franse sneeuw en boek je skivakantie op https://www.wintertrex.nl!

Similar Posts

4 Comments

  1. Huh? Ik dacht even dat ik op een heel ander blog was geabonneerd, ik geloof dat dit bericht wel een van de laatste is die ik hier had verwacht. Ik ben heel nieuwsgierig naar waarom (of alleen reclame?)…

    1. Dit is een gastpost! Het is inderdaad niet een post die van mij zou komen, aangezien ik niet zo’n vakantieganger ben. Maar dat wil niet zeggen dat de informatie niet interessant is. Ik weet dat er veel bezoekers op Huisvlijt zijn die wél graag op vakantie gaan!

      En ik vind het belangrijk om open te staan voor verschillende meningen en ideeën, en dat houdt Huisvlijt hoop ik meteen ook verrassend.

  2. Haha, ik dacht: Vlijtig Liesje lokt iedereen naar Frankrijk en heeft het rijk alleen wanneer ze een ontbijtje bij de H.EMA neemt en daarna uitgebreid bladeren gaat lezen bij de bibliotheek ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.