Sinterklaasbudget per kind

sinterklaasbudgetIk heb 50 euro uitgetrokken per kind voor Sinterklaascadeautjes… Als uiterste, als het minder kan, des te beter. Met vijf kinderen komt dat op maar liefst 250 euro…

Dat vind ik eigenlijk heel erg veel, maar het loopt heel snel op. En ik wil ook niet van die goedkope Action troep kopen die al kapot gaat als je er naar kijkt. Sorry Action. Ik vind je een geweldige winkel verder!

Om de kosten binnen de perken te houden, en toch een goed gevulde zak te hebben op 5 december doe ik het volgende:

Budgettips voor Sinterklaas

 1. Ik schaf dingen aan die ze toch al moesten hebben, en verpak die als cadeautje: pyjama’s, ondergoed, sokken en thermo-ondergoed, doucheschuim en deodorant.
 2. Ik ga ruim van te voren op zoek naar cadeautjes, zodat het niet erg is als iets van ver moet komen. Zo koop ik voor mijn oudste dochter graag tweedehands, Engelse boeken via amazon.co.uk voor 0,01 cent. Met de verzendkosten heb ik dan voor zo’n 5,50 een prachtig boek voor haar.
 3. Mijn jongste twee zonen zijn dol op spelletjes spelen op de WII en Playstation. Die koop ik via Play.com. Daar kocht ik voor 18 euro bijv. het Lego Pirates of the Caribbean spel voor de WII.
 4. Ook cd’s zijn goedkoop op Play.com: voor mijn elfjarige zoon Ot kocht ik daar een cd van zo’n vage popgroep voor 5 euro.
 5. Marktplaats en eBay.co.uk schuim ik uiteraard ook af op zoek naar goedkope cadeautjes.
 6. Verder vind ik Sinterklaas een feest voor plagen en surprises. Dat gaat vaak gepaard met grote schoenendozen gevuld met gebakken lucht en gedichten, en dat vult de zak van Sinterklaas ook weer goed op.

Leestips

Wat geef jij uit per kind?

26 Comments

  • Vlijtig Liesje
 1. Anoniem
  • Vlijtig Liesje
 2. Wen370
 3. xxxx
  • Vlijtig Liesje
 4. Dee
  • Vlijtig Liesje
  • Vlijtig Liesje
 5. alica
 6. Regina
  • Tecla
  • Vlijtig Liesje
 7. Petra
  • Vlijtig Liesje
 8. Janneke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh