Video van Sint versus De Sint Video

Op allerlei blogs zie ik hem voorbij komen: een post over een video waarin de Sint jouw kind persoonlijk toespreekt. Je kunt zo’n video maken en binnen het uur downloaden. Maar je kunt hem ook als dvd naar je toe laten sturen.

Maar is nog een andere Sint video in omloop. En ook daarin spreekt de Sint je kind(eren) toe.

Dat maakte me benieuwd: wat is het verschil tussen de video’s?

sint tvDe Sint video van Sint.tv

Sint.tv is een product van Telekids en de Club van Sinterklaas. De prijs van deze video wordt bepaald door het aantal kinderen dat je wil laten toespreken. Voor één kind betaal je vanaf 13,95 voor een video + 2,95 verzendkosten. Voor elk extra kind betaal je 4,- meer. De Sint spreekt maximaal 7 kinderen toe.

Zo werkt het bij Sint.tv:

 • De Sint noemt je kind bij zijn of haar naam
 • De Sint weet de hobby’s van je kind
 • De Sint kent het favoriete eten van je kind
 • De Sint weet waar je kind niet van houdt
 • De Sint kent jullie huisdier, als jullie dat hebben
 • De Sint vertelt waar de cadeautjes zijn
 • Je kunt foto’s uploaden van bijvoorbeeld je huis, en dat wordt in de video verwerkt

Voor deze prijs spreekt de Sint je kind persoonlijk toe, weet wat zijn of haar hobby’s zijn, je kunt foto’s toevoegen en Sint vertelt waar de cadeautjes zijn verstopt. Het filmpje duurt ruim 11 minuten.

video van sintVideo van Sint

Dit is de video die op blogs wordt gepromoot!

Ook bij Video van Sint kun je in totaal 7 kinderen laten toespreken. Met 19,95 voor 1 kind is hij duurder dan de Sint video van Sint.tv. De verzendkosten zijn hetzelfde 2,95.

Bij Video van Sint krijg je het volgende:

 • De Sint spreekt je kind bij zijn of haar naam toe
 • Hij geeft een compliment
 • Hij benoemt een eigenschap van je kind
 • Hij zegt waar de cadeautjes zijn
 • Je kunt een Sinterklaasliedje kiezen

Conclusie over de 2 Sint video’s!

Ik kan helaas niet uit ervaring spreken, maar als ik alles zo op een rijtje te zet kun je het beste gaan voor de Sint video van Sint.tv. Die is niet alleen goedkoper, maar geeft ook meer opties.

N.B in beide video’s zijn de Zwarte Pieten ‘ouderwets gezellig’ zwart.

Wie heeft zo’n video besteld? Welke, en hoe beviel hij?

Similar Posts

8 Comments

 1. Ik ben een van de bloggers die de video van sint geeft gekregen. Je kan er nog iets meer mee dan je nu noemt, ook foto’s en de leeftijd van het kind kan je toevoegen. Onze peuter vind het geweldig om sinterklaas te kijken en helemaal als haar foto in het grote boek tevoorschijn komt. Verder vind ik het fijn dat je binnen een uur de digitale versie in huis hebt en een dag later de dvd’s.

  1. Kwam er ook pas bij het bestellen achter ;-) Verder bedacht ik me later dat het goed is om te melden, dat de basis hier 17,95 is. Maar je voor ieder kind / volwassene, extra karaokeliedjes, dvd etc. extra betaald. En dat kan aardig oplopen.

 2. Wij hebben vorig jaar de onderste dvd gekregen van mijn moeder, maar volgens mij heeft ze er toen geen 19,95 voor betaald. Als ik er aan denk zal ik het eens navragen. ;-)

  We hebben de dvd op 5 december door de buren in de brievenbus laten duwen, met een heleboel geluid natuurlijk. ;-) De kinderen ( die 2 van mij en mijn neefje ) zaten gekluisterd aan de buis en vonden het helemaal geweldig dat Sint zoveel wist over ze. Op het einde vertelde Sint waar de zak met kadootjes verstopt was en sjeesden de kinderen dan ook door het huis heen. Daarna hebben ze de dvd nog een aantal keer bekeken, waarbij ik ze wel duidelijk moest maken dat er nu natuurlijk geen zak kado`s te vinden was…

  Ik vond het wel een hele leuke dvd, de kinderen vonden het ook geweldig! Echt een aanrader. Met de andere dvd heb ik geen ervaring.

 3. Ik was de advertenties ook al tegengekomen op internet, inderdaad. Ik vind het wel een heel leuk idee, maar nu is Tobias er nog te klein voor. En of het over een paar jaar nog zo leuk is, dat weet ik niet. We zullen het maar moeten afwachten in hoeverre en op welke manier Sinterklaas over een paar jaar nog gevierd wordt… :(

 4. Ik heb dit jaar voor het eerst de laatstgenoemde dvd besteld; de eerste kende ik niet (en mijn mede-fb-ers ook niet, wat wel iets wil zeggen). Hij biedt ruim voldoende ruimte voor personalisatie, je kunt ook de volwassenen laten toespreken (werk toch eens wat minder hard, papa ;) ), ik heb een liedje toegevoegd en Sint mag vertellen waar de pakjes liggen. De dvd lag vanmorgen in de bus en is errug leuk. Dat gaat een dikke hit worden, op 5 december.

  1. Kijk, dat is interessant dat video no. 1 weinig bekend is! De mensen achter de tweede video timmeren duidelijk harder en luider aan de weg. Ik denk dat de inzet van blogs zeker helpt voor de bekendheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.