Reacties

Video van Sint versus De Sint Video — 8 reacties

 1. Ik ben een van de bloggers die de video van sint geeft gekregen. Je kan er nog iets meer mee dan je nu noemt, ook foto's en de leeftijd van het kind kan je toevoegen. Onze peuter vind het geweldig om sinterklaas te kijken en helemaal als haar foto in het grote boek tevoorschijn komt. Verder vind ik het fijn dat je binnen een uur de digitale versie in huis hebt en een dag later de dvd's.

  • Kwam er ook pas bij het bestellen achter ;-) Verder bedacht ik me later dat het goed is om te melden, dat de basis hier 17,95 is. Maar je voor ieder kind / volwassene, extra karaokeliedjes, dvd etc. extra betaald. En dat kan aardig oplopen.

 2. Wij hebben vorig jaar de onderste dvd gekregen van mijn moeder, maar volgens mij heeft ze er toen geen 19,95 voor betaald. Als ik er aan denk zal ik het eens navragen. ;-)

  We hebben de dvd op 5 december door de buren in de brievenbus laten duwen, met een heleboel geluid natuurlijk. ;-) De kinderen ( die 2 van mij en mijn neefje ) zaten gekluisterd aan de buis en vonden het helemaal geweldig dat Sint zoveel wist over ze. Op het einde vertelde Sint waar de zak met kadootjes verstopt was en sjeesden de kinderen dan ook door het huis heen. Daarna hebben ze de dvd nog een aantal keer bekeken, waarbij ik ze wel duidelijk moest maken dat er nu natuurlijk geen zak kado`s te vinden was...

  Ik vond het wel een hele leuke dvd, de kinderen vonden het ook geweldig! Echt een aanrader. Met de andere dvd heb ik geen ervaring.

 3. Ik was de advertenties ook al tegengekomen op internet, inderdaad. Ik vind het wel een heel leuk idee, maar nu is Tobias er nog te klein voor. En of het over een paar jaar nog zo leuk is, dat weet ik niet. We zullen het maar moeten afwachten in hoeverre en op welke manier Sinterklaas over een paar jaar nog gevierd wordt... :(

 4. Ik heb dit jaar voor het eerst de laatstgenoemde dvd besteld; de eerste kende ik niet (en mijn mede-fb-ers ook niet, wat wel iets wil zeggen). Hij biedt ruim voldoende ruimte voor personalisatie, je kunt ook de volwassenen laten toespreken (werk toch eens wat minder hard, papa ;) ), ik heb een liedje toegevoegd en Sint mag vertellen waar de pakjes liggen. De dvd lag vanmorgen in de bus en is errug leuk. Dat gaat een dikke hit worden, op 5 december.

  • Kijk, dat is interessant dat video no. 1 weinig bekend is! De mensen achter de tweede video timmeren duidelijk harder en luider aan de weg. Ik denk dat de inzet van blogs zeker helpt voor de bekendheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder