Sinaasappelpers van de Blokker 4,95

sinaasappelpersSinds ik heb ontdekt hoe lekker vers geperst sinaasappelsap eigenlijk is, hunker ik er naar!

Dus kocht ik bij de Blokker voor 4,95 een eenvoudige handpers.

Lees de beoordeling van deze sinaasappelpers op Review Eerst.

Similar Posts

One Comment

  1. Leuk die review. Ik heb zelf een handpers, al zeker meer dan 20 jaar. Die heeft een rubber randje aan de onderkant, waardoor hij niet over het aanrecht kan schuiven. Daar ben ik echt zuinig op hoor, die mag van mij mijn hele leven meegaan. Heerlijk ding. Voor mij geen elektrische pers, zolang ik het met mijn handen af kan tenminste… Als je geen kracht meer in je handen hebt, bijvoorbeeld zoals mijn moeder, met jarenlange reuma, dan is een elektrische natuurlijk wel een uitkomst…
    Ik wens je een heerlijke avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.