Senseo koffie onder vuur

senseo
Zou de Senseo daarom zo gebógen staan? Omdat mensen zeggen dat hij niet lekker is?

Als het om oploskoffie gaat, vind ik het fijn als iemand dit van te voren even zegt. Dan heb ik namelijk liever thee. Maar laatst was ik op bezoek bij een oudere dame, en zij waarschuwde me zelfs dat ze Senseo koffie serveerde.

Dat verbaasde me. Zo vies is Senseo toch niet?

Maar in een test in Kassa Magazine was het hoogste cijfer voor Senseo koffie een zielige 5,8. Een krappe voldoende dus.

Je leest er meer over op mijn blog over koffie!

Ik ben nieuwsgierig: met welk apparaat maak jij koffie? En wie gebruikt er een Senseo?

Similar Posts

11 Comments

 1. Wij hebben jaren lang de senseo gedronken en ik vond het gewoon best lekkere koffie.
  Het heeft wel even geduurd voor we pads hadden gevonden die bij ons paste , dus misschien is het wel zo dat het verschil in de koffie pads zorgt of je senseo lekker vind of niet.
  We hebben nu een sjiek apperaat wat zelf de bonen maalt je kan het helemaal instellen hoe je je koffie lekker vind . Maar ookal heb je dus bij elk kopje koffie verse koffie dan nog is het afhankelijk hoe je je koffie graag drinkt sterk of juist niet enz .

 2. Ik heb geen Senseo. Vroeger dronk ik soms koffie bij een vriendin die een Senseo heeft. Ik vond het lekker en niet te sterk smaken. Ik houd niet van sterke koffie. Allen zegt smaak niet zoveel over de hoeveelheid cafeïne. Ik ging er echt van stuiteren.
  Wij drinken nauwelijks koffie en als bezoek koffie wil dan haal ik het koffiezetapparaat even tevoorschijn. Meeste bezoek hier blieft heet water. Ik heb er veel mensen mee aangestoken. Het is gezond, drinkt lekker weg en kost bijna niks.

 3. We hebben ‘n senseo gehad maar manlief vond het niet lekker terwijl hij toch alle soorten uitgeprobeerd heeft die er waren destijds. Is al wel enige jaren geleden, we zijn nu over naar gewoon koffie opschenken. Ouderwets dus eigenlijk.

 4. Ook jaren geleden zo,n bonenwater apparaat gehad maar zweer nu bij mijn oude percolator echt top en tot op heden maar een keer vergelijkbare koffie gedronken in echte koffie zaak in Utrecht.

 5. Doe mij maar gewoon koffie uit een koffiezetapparaat! En dan nog het liefst koffie van net gemalen bonen.
  Wij hebben geen Senseo, ooit wel gehad maar snel weer weggedaan: we vonden het niet lekker! Ik drink af en toe wel Senseo-koffie als ik ergens op visite ben, maar dat is maar af en toe, want ik wil het echt niet hele dagen drinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.