Scoupy: jullie lezersvragen en antwoorden!

scoupy vragenNaar aanleiding van mijn post over Scoupy kwamen jullie met een aantal goede en leuke vragen! De antwoorden heb ik voor jullie opgezocht.

Kun je Scoupy gebruiken in België?

Ann en Tania vroegen of Scoupy ook in België te gebruiken is. Op de Facebookpagina van Scoupy stelt iemand anders die vraag ook, en het antwoord luidt helaas: ‘Nee, je kunt Scoupy niet in België gebruiken. Ze schrijven:

‘Je kan vanuit België alleen aan Scoupy deelnemen als je de producten hebt gekocht in een Nederlandse supermarkt. Als het via de app niet lukt kan je het altijd proberen via onze website.’

Kun je Scoupy ook gebruiken als je online je boodschappen doet?

Ja, dat kan! Op de pagina met veelgestelde vragen op de Scoupy website staat:

‘Ja, dat kan! Dit moet echter wel de leverbon zijn die je ontvangt bij de levering van je bestelling en niet de orderbevestiging die je direct krijgt na het plaatsen van je online bestelling. Zorg dat de gehele bon gefotografeerd is zodat wij alle informatie kunnen aflezen.’

Kun je Scoupy gebruiken voor korting op producten via Picnic?

N8W8 vroeg zich af of ze Scoupy ook kan gebruiken voor Picnic. En ze deelde haar zorg dat er op de Picnic bonnen gegevens staan die ze niet wil delen. Voor het antwoord op deze vraag nam ik contact op met de Scoupy klantenservice, en kreeg een paar uur later al antwoord!

‘Ook Picnic doet mee aan de acties tenzij in de voorwaarden anders vermeld. We adviseren je dit altijd goed te controleren. Met de nieuwe versie van de app kun je ook online bonnen selecteren en een PDF-bestand insturen van max. 5 pagina’s. Het is wel belangrijk dat je de volledige bon instuurt. Als er echt dingen opstaan die niet gedeeld kunnen worden dan kun je de boodschappen het beste ergens anders halen voor deelname. ‘

Wat als je tegen kassabonnen bent vanwege het milieu?

Rianne had geen vraag maar merkte op dat ze doorgaans kassabonnen weigert omdat ze meestal niet recyclebaar zijn. Vanuit milieuoverwegingen dus. Ik legde dit voor aan Scoupy, en kreeg als reactie dat je om mee te doen toch echt wel een kassabon nodig hebt.

Similar Posts

38 Comments

  1. IK las gister dat er weer een initiatief gemaakt is over verspilling tegen te gaan. Voor een fikse korting A merk chips en dergelijke en geen verzendkosten. De producten zijn nog 3 weken houdbaar. Dat is dus korting op duurzamer worden. JE moet alleen wel chips eten, en zelf doe ik dat niet.

 1. Ik ken scoupy eigenlijk alleen van horen zeggen, ik heb me er nooit zo in verdiept, wel vraag ik ook altijd de kassabon want ik scan mijn boodschappen thuis weer voor de GFK ( consumerscan)

 2. Doe eigenlijk geen boodschappen online, soms als ik ziek ben.

  @ van de artiesten kijk ik wie er jarig is op de vrijdag en dan ga ik een biografie samenstellen, vertalen en speuren.

 3. Ik geloof niet dat het gratis is, e moeten ergens aan verdienen jatten ze via de app en het account soms je gegevens? Ze weten wel precies wat je koopt dat is makkelijk voor gerichte reclame.

 4. Ben er zelf geen fan van, vooral omdat je het eerst allemaal zelf moet voorschieten het daarna nog maar de vraag is of je het überhaupt terug krijgt..

  Wij kijken dan meer naar de kortingen in de winkel zelf :) Hoeven we 9/10 keer ook de bon niet mee, scheelt weer voor het milieu :)

 5. Ik vraag eigenlijk alleen het bonnetje als ik iets uit de Scoupy-app meeneem. Het levert soms een mooie korting op en het geld staat inderdaad snel op mijn rekening.

 6. Scoupy vindt ik super, koop natuurlijk alleen wat mij past.
  Wat de bonnetjes betreft, neem ik nu altijd weer mee. Ben een paar keer op de koffie gekomen dat de avocado’s van binnen kapot waren en er beestjes in de volkorenmeel zaten. Had geen bon, dus geen ander/goed produkt mee gekregen.

 7. kleding shoponline heb ik wel regelmatig maar boodschappen online heb ik nog geen ervaring. Het lijkt mij echt handig vooral als je geen tijd heb om naar de supermarkt te gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.