Schokkende campagne voor beter milieu

Milieu organisatie 1010 sloeg de plank behoorlijk mis met haar nieuwe ‘No Pressure‘ video. In dit filmpje exploderen diverse schoolkinderen, waarbij het bloed en de ledematen rondspatten. De boodschap is dat deze kinderen hun verdiende loon krijgen, omdat ze niet willen bijdragen aan een schoner milieu!

De organisatie 1010 kreeg klachten, en verwijderde het filmpje, maar het kwaad is natuurlijk al geschied. En het filmpje is op youtube een eigen leven gaan leiden.

1010 verklaarde dat het filmpje ‘humoristisch’ bedoeld was. Maar ik denk dat er geen ouder is, die geen schrik en afschuw voelt bij het zien van dit filmpje!

Campagne voeren voor een schoner milieu is prima, maar deze methode is weinig fris!

Oordeel zelf!
Wat vind jij van dit filmpje: is het >humoristisch of gruwelijk?

Similar Posts

13 Comments

 1. En ik ga niet eens kijken…zó smakeloos en schokkend vind ik het!

  (bij het openen van dit blog krijg ik zelfs een waarschuwing op mijn pc dat er ongeautoriseerde inhoud is..kan je nagaan ;) )

 2. Ik had het nog niet gezien en na je beschrijving heb ik het daar ook maar bij gelaten. Het lijkt mij ook verschrikkelijk en ik vraag me af of het dan ook werkt, of dat er veel meer aandacht gaat naar het filmpje dan de boodschap.

 3. Na je uitleg en het beginplaatje van youtube geloof ik je ook graag op je woord en kijk ik liever ook niet… Niet zo’n goed plan van hen me dunkt

 4. Ik geloof dat ik dit echt niet wil zien. Dachten ze nu echt dat ze zo een boodschap konden overbrengen? Ik wil al niet eens weten welke mensen er dan in die milieu-organisatie zitten!

 5. Wie verzint zoiets nou toch….

  De boodschap is ook helemaal niet duidelijk. (Of ik ben heel erg dom, dat kan ook..)

  En de mensen van Greenpeace maar op ‘n vredelievende manier actievoeren. Op deze manier krijgen milieubewuste mensen natuurlijk niet echt ‘n goede naam.

  Door mensen die niet willen meewerken op ‘n gruwelijke manier om ‘t leven te brengen mag je je m.i. op één lijn stellen met de terroristen van 11 september.

 6. Klopt toch wel met de werkelijkheid…no pressure jaja, als je het niet met hun eens bent, noemen ze je “sceptisch”, dat is nog eens een makkelijke manier om tegengas (haha) weg te wuiven. Hoe die Al Gore iedereen zo gek heeft gekregen is mij een raadsel als je weet dat hij heel rijk wordt van de verkoop van emissie-rechten!!

 7. Als je niet met inhoudelijke argumenten kan komen, doe je het zo maar. Lekker makkelijk.

  Er wordt over gepraat, is dat het doel? Morgen toch maar lekker met 150 km uur naar het werk want ik heb het kkkkkkoud…. brrrr. Schijnt te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.