Run op jurkje Kate Middleton

Schermafbeelding+2010 11 18+om+11.45.48

Nadat Kate Middleton haar verloving met prins Andrew William bekend maakte in een blauw jurkje, was datzelfde jurkje binnen no time uitverkocht!

Ik snap daar helemaal niets van. Toegegeven het is een mooi jurkje, en het staat haar prachtig, maar waarom zou je onmiddellijk naar de winkel rennen om precies zo’n jurkje te kopen?

Het jurkje is voor een aanstaande prinses denk ik niet eens zo duur: een slordige 453 euro. Maar ik vind de jurkjes van King Louie van 80 euro al te prijzig! Wie zijn toch die vrouwen met voldoende geld om meteen zo’n jurk te kopen?

Laten jullie je inspireren, dan wel leiden door kleding van prinsessen?
Als Maxima met een leuke jurk van zo’n 453 euro op de foto gaat, zou dat dan reden zijn dat jurkje ook te kopen? En waarom?

Ik wil het graag weten!

Similar Posts

14 Comments

 1. Leuk die reactie van Roelien over dat verwende prinsesje.
  Als ik een hele gevulde beurs had zou ik mij wat vaker trakteren op mooie dure kleding, want de materialen die gebruikt worden zijn vaak mooi, maar ik loop meestal rond in tweedehandskleding van de Marktplaats en tweedehandswinkeltjes.
  En nee, ik zou nooit een kledingstuk aanschaffen omdat een beroemdheid het draagt, maar zo zie je maar weer, er zijn nog heel veel mensen die dit kunnen kopen en een goed gevulde beurs hebben, althans dat mag je hopen ( lenen???? ).

 2. Voor die prijs wil ik 20 jurken kopen…
  Ik vind 80 euro inderdaad ook al veel te veel voor een jurkje…
  Dat is toch helemaal niet nodig!?
  Groetjes,
  Kyra

 3. Weet je nog dat Maxima een paar jaar geleden op koninginnendag in een jeans pakje verschenen was?
  De 2 jaar daarna hebben wij toch allemaal (ja ik ook, hoewel ik wist niet dat dit de reden was, dit heb ik later gelezen)in jeansjasjes / spijkercolbertjes rondgelopen?
  En nee, ik zou nooit een jurkje voor 80 euro laat staan 453 kopen.
  Groetjes,

 4. Als ik het echt een geweldig mooi jurkje zou vinden waar ik jaren plezier van had, dan zou ik zo’n bedrag misschien uitgeven. Maar ik vind hier om eerlijk te zijn echt niets aan en het feit dat iemand die zo bekend is ‘m draagt, spreekt me ook niet aan. Dan zegt niemand meer ‘Wat een leuk jurkje’, maar juist ‘He, is dat dezelfde als…?’

  Dat probeer ik nou juist altijd te voorkomen!

 5. Ik baseer mijn gaderobe absoluut niet op dat van anderen!
  Maar eerlijk is eerlijk, als ik een jurkje echt fantastisch vind dan ben ik bereid daar over na te denken.

 6. Staat haar prachtig maar om dan meteen zo’n zelfde exemplaar te willen is vreemd. Je kunt best geïnspireerd raken door anderen maar niet alleen omdat die ander een bekendheid is.
  Ik zou dat bedrag ook echt nooit uitgeven voor een jurk. Maar 80 euro vind ik persoonlijk niet te duur voor iets waar je lang plezier van hebt.
  Maar zo heeft iedereen zijn eigen normen (en portemonnee) toch?
  Groetjes,
  Janny

 7. nu ik heb het jurkje na getekent heb een lap op de markt gekocht in het groen m,n kleur waar ik gek op ben en een halfe meter zijde nu ik was 25.65 euro geld betalen met de kerst ben ik weer medammetje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.