Review van de stay-up kousen van AnniRolfi

stay-ups kousenIk heb het liefst niets om mijn benen.

Daarom draag ik altijd rokken en nooit broeken. Maar soms zijn de temperaturen zo laag, dat blote benen onder mijn rok te koud zijn. In dat geval hijs ik me zuchtend in een paar stay-up kousen. Die kan ik in ieder geval nog makkelijk naar beneden rollen.

Meestal koop ik mijn kousen bij de Hema. Maar bij de Kruidvat zijn ze 51 cent goedkoper, dus probeerde ik een paar van hun merk AnniRolfi.

Lees mijn product review van deze hold-ups op mijn review blog!

Zie ook Zeeman panty.

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik heb deze ook af en toe, maar krijg soms zo’n ontzettende jeuk van die band. Ik snap niet waar dat aan ligt, want ik heb helemaal niet speciaal een gevoelige huid ofzo. Met die van de Hema had ik dat meestal niet. Maar verder zijn het mooie kousen voor een leuke prijs, gelukkig.

  2. Hou ook van kousen, maar bij mij zakken die bandjes zo snel af terwijl ik eigenlijk geen bodylotion oid gebruik. Bovendien zijn ze of te kort, of de wijd. Grr! Gebruik wel eens jarreltelkousen, maar das niet heel practisch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.