Een puzzel voor honden?! Gekker moet het niet worden!

trixieAls iemand een paar jaar geleden had gezegd dat ik een puzzel zou kopen voor mijn hond, dan had ik die persoon voor gek verklaard. Net zoals ik toen niet zou geloven dat ik ooit een boek zou leven over een puppy zindelijk maken.

Want waarom zou je in vredesnaam een puzzel voor een hónd kopen? Gekker moet het toch niet worden, en waar moet dat naar toe met de wereld!

En toen kocht ik een… hondenpuzzel

Maar laat ik nou een paar maanden geleden iets gekocht hebben bij de dierenwinkel. Een hondenpuzzel om precies te zijn…

Mijn review van de Trixie Activity Gamble Box vind je op mijn product review blog.

N.B. Dat is serieus de naam van het merk: Trixie!

Lees ook mijn post Puppy zindelijk maken.

Koop jij wel eens speeltjes voor je huisdier(en)?

Similar Posts

18 Comments

 1. Jazeker voor mijn kater heb ik al sinds hij een puber was een voedselpuzzle.. Hij moet echt een boel werk verrichten voordat hij zijn brokjes tot zich kan nemen.. laatste nieuws van mijn kattengedragstherapeute: levende sprinkhanen loslaten in mijn huis zodat zijn jachtinstinct wordt aangewakkerd.. dat ging mij nu iets te ver..

  1. Ieh, levende sprinkhanen! Dan moet je wel heel zeker weten dat je kat ze kan vangen! En katten gaan er vaak ook mee spelen, dus grote kans dat hij er eentje pakt, en dan weer loslaat. Nee, die levende sprinkhanen zou ik ook niet doen.

   Wat leuk dat er ook voor katten puzzels zijn. Dat wist ik niet!

 2. Ehm. We hebben vrij veel spullen van Trixie. Goed spul. Voor Chi hebben wij een ‘katten’ puzzel, dwz; het is een speeltje voor de kat, maar die vinden het te kittenachtig (ze zijn te volwassen), en Chi vind het super!

  Het is belangrijk oom honden uit te dagen. Dus nee, ik vind dit heel normaal, een hondenpuzzel. Je hond moet zich ook kunnen bezighouden. Anders gaat hij of zij zelf wel wat proberen. Hoekjes van de tafel bijwerken met tanden … Kussens leegplukken … Planten verpotten.

  1. Ik ben helemaal nieuw in Hondenland, dus ik wist dit helemaal niet. Ik wist niet dat dieren ook behoefte aan speelgoed kunnen hebben. Zo leer ik steeds weer bij!

 3. Ik heb wel eens van dat merk gehoord.Ik kan me je gedachten voorstellen jaren geleden toen er nog geen hond was. Zo zie je maar. En heeft Trixie schik met zijn Trixie ?

 4. Mijn dochter heeft ze voor de honden en het schijnen echt goeie hersentrainers te zijn voor ze. En de honden vinden het echt ook nog heel erg leuk.
  Ze kocht ze wel van beukenhout, zonder kleurtjes. Veel gezonder, zonder die verf in de mond van de hond.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

 5. Ik kan me voorstellen dat je zo reageert, wanneer je het eerst hoort, een hondenpuzzel. Ons bakbeest speelt het liefst met een grote tak of een dik stuk touw uit de dierenwinkel.

 6. Wat grappig een puzzel voor honden. Ik wist niet dat het bestond. Wij hebben alleen vissen als huisdieren dus daar kopen we geen speelgoed voor.

 7. Ja zeker ook hier liggen her en der speeltjes voor de hond, en katten.
  Ze zijn e vooral in het begin dol op. We hebben ook een kong voor de honden dat is een rubberen vorm met een gat er in wat niet helemaal door loopt en dat gat kan je vullen met lekkers of brokjes het is lastig voor ze om het er uit te snoepen dus zijn ze er lang mee bezig In dezomer vul ik hem ook met brokjes en wat water erbij en dan zet ik het in de vriezer zodat ze een soort van gezond ijsje hebben.

  1. Die Kong heb ik wel eens in mijn handen gehad in de winkel. Maar ik wist niet zeker of het wel leuk genoeg was. Maar als ik dat van jou zo lees, lijkt het me wel een aanwinst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.