Product reviews: betrouwbare informatie

KnipselProducten testen en ze daarna houden?

Het is een zware klus, maar iemand moet het doen!

Product reviews: mond tot mond reclame

Ik ben een grote fan van product reviews. Want ik vind wat andere consumenten zeggen over een product erg waardevol. Vandaar ook mijn review blog!

Als je het ook leuk vindt om producten te testen, heb ik een tip voor je. Bij Mamaplaats zoeken ze moeders die producten willen testen. Zoals Fisher Price speelgoed!

Meld je aan bij Mamaplaats als product tester

Op Mamaplaats zoeken ze moeders die het leuk vinden om producten te testen. Mamaplaats is een blog community met informatie over alles wat te maken heeft met zwanger worden, zwanger zijn, kinderen, gezin en moederschap.

Hier vind je een overzicht van producten die getest worden. Er zitten echt leuke producten bij vind ik. Variërend van autostoeltjes, babyfoons, weekenden in een vakantiepark, Fisher Price speelgoed tot handgeschreven kaarten.

Meld je aan als testmoeder!

Hoe oriënteer jij je voor je een product koopt? Gebruik je product reviews?

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik zoek altijd reviews op, wat ik maar kan vinden, ook engelse sites erover. Daarna kijk ik waar ik het goedkoopst uit ben en of ik verzendkosten moet betalen en hoeveel dit is. Als ik voor een artikel b.v. 60 euro moet betalen met 10 euro verzendkosten en bij Bol is dit zelfde artikel 65 euro met 0 euro verzendkosten, dan kies ik voor Bol.com.

    1. Engelse sites kunnen inderdaad ook waardevolle informatie bieden. Ik kijk o.a. nog wel eens op amazon.com. Daar staan veel reviews van consumenten op.

      Ik heb wel het idee dat ik bij bol.com meestal juist duurder uit ben. Tenzij ik daar tweedehands boeken koop. Dan weer niet.

  2. Hier dus ook iemand die die tip kreeg, nu hoorde ik het over een rode onderbroek onder een witte broek, wat ik ook al zo”n vreemde tip vond ;-)
    Maar het werkt dus echt ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.