Product review: Hema stempelkussen en stempels

hema stempelkussenVoor Moederdag kreeg ik van de kinderen een Hema cadeaukaart. Daarmee ben ik naar de kantoorbenodigden en schoolspulletjes bij de Hema gegaan! Ik kocht een mooi stempelkussen en twee stempels.

Lees de product review op mijn blog met product reviews!

Similar Posts

2 Comments

  1. Mijn dochter heeft ook de stempels van de Hema en zij is er heel tevreden mee…
    Ik wens je een heel fijne avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    1. Heeft ze dezelfde als ik? Want er zijn verschillende soorten stempels te koop bij de Hema. Als ze dezelfde heeft als ik, doe ik denk ik iets verkeerd. Misschien moet ik ze harder in het stempelkussen drukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.