Prijzencircus van V&D tamme boel

Donderdag is mijn vrije ochtend, en dan ga ik graag een kopje koffie drinken ‘in de stad’. Aangezien ik er toch was besloot ik het groots aangekondigde Prijzencircus van de V&D ook even te bezoeken. Je weet tenslotte maar nooit. Piet kan wel wat nieuwe onderbroeken gebruiken, en een paar lange broeken.

En hoewel ik ‘echte’ Uggs te duur vind, wilde ik ze toch wel eens even bekijken, want ook zij waren in de aanbieding. Ik zag meteen al een bordje met daarop een paar Uggs met het woord ‘Sorry’ er boven.
‘Ze zijn zeker al uitverkocht,’ dacht ik nog, maar het bordje meldde treurig dat ze helaas niet geleverd waren. Leuk voor alle mensen die daar speciaal voor naar de V&D kwamen.

Ik vond de rest van de kortingen maar een tamme boel! Een broek die is afgeprijsd van 18,95 naar 14 euro vind ik weinig ludiek. Niettemin aarzelde ik wel even, want wellicht ging het hier om een superieure kwaliteit. Ik stond zelfs al in de rij bij de kassa, toen het lot tussenbeide kwam: je kon bij die kassa niet afrekenen. Dus ik dankt het universum voor deze boodschap en hing de broek weer terug.

Mijn fiets had ik achter de Hema geparkeerd die naast de Scapino zit, en ik besloot daar ook maar even binnen te lopen. Daar vond ik een keurige broek voor Piet voor 12,95 met knoopsgatenelastiek, wat ik altijd erg handig vind, want bij mijn kinderen zakken alle broeken altijd af.

Bij de kassa bleek tot mijn grote vreugde de broek slechts 2 euro te kosten!!! Wat een koopje! Dat is tenminste afprijzen! Opgetogen fietste ik naar huis.

Dus wat betreft het Prijzencircus, is het wat mij betref 1-0 voor Scapino!

Similar Posts

12 Comments

  1. Bij scapino heb ik het zelfs al wel eens meegemaakt dat een broek maar vijfenzeventig cent bleek te kosten toen we bij de kassa kwamen!! Daar word je geregeld aangenaam verrast.

  2. Ik was ook niet van plan om te gaan. Maar nu zag ik op TV dat de koffie (die ik eigenlijk wilde proberen)3 halen 2 betalen was. Begin ik toch weer te twijfelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.