Prijs gewonnen: zelf smartphone hoesje maken

hoesje

Doordat ik wel eens mee doe aan zogenoemde ‘Facebook threads‘ waarbij bloggers op elkaars blog reageren doe ik per ongeluk vaker mee aan winacties Dankzij Facebook threads lees en reageer ik op blogposts die ik anders misschien geen blik waardig had gekeurd. En dat vind ik positief.

Want hierdoor heb ik werelden ontdekt waarvan ik geen weet had. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die helemaal blij worden van een palet met oogschaduw! En wat te denken van de gewoonte om allemaal streepjes lippenstift op een onderarm te doen om aan anderen de kleur te demonstreren!

Ik won een smartphone hoesje

Hoe dan ook, dankzij zo’n Facebook thread won ik een smartphone hoesje bij blogger Batboy. Om precies te zijn de kans om er zelf eentje te maken t.w.v. 19,95. Hier boven in de post zie je het resultaat.

Ik gebruik altijd een hoesje (bookcase model) om mijn iPhone want ik laat nog wel eens wat vallen. En zo’n hoesje dat je kunt dichtklappen vind ik het veiligst.

Zie ook mijn posts over een mini smartphone, smartphone hoesje voor een Huawei en over een Action telefoonhoes.

Wat voor type hoesje gebruik jij?

 

Similar Posts

10 Comments

  1. Leuk dat je dit gewonnen hebt :) ik gebruik zelf een ‘soft case’ hoesje, dat vind ik het fijnst. Mijn telefoon stuitert ook wel eens op de grond maar dit soort hoesjes beschermt het ook altijd goed!

  2. Leuk, helemaal jou smaak vlgs mij!!
    Ik heb ook een bruine juchtleer bookcase model en voor mijn werktel een zwart bookcase model!

  3. Wat een leuke prijs! En een fraai hoesje zeg.

    Sinds ik een mooie damesportemonnee heb met een ritsvak waar de mobiel in past, is hij niet meer gevallen. Maar mijn allereerste smartphone (opvolger vaneen zgn koelkast) heeft slechts drie weken geleefd.

  4. Grappig, ik had bij de titel niet verwacht dat het hoesje op de foto de nieuwe zou zijn. Ik zou iets wat meer gepersonaliseerd is verwachten bij zo’n kans. Maar als jij er maar blij mee bent, daar gaat het om. Winnen is sowieso leuk (ik doe het regelmatig haha). Om je vraag over het hoesje te beantwoorden. Ik gebruik ook een book cover. Ik mag nog wel eens graag wisselen, dus koop daarvoor graag bij de welbekende Chinese webshop. Ook mijn telefoon stuitert helaas toch nog met enige regelmaat, maar mede dankzij dit hoesje nog geen schade gelukkig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.