Reacties

Prijs gewonnen: zelf smartphone hoesje maken — 10 reacties

  1. Wat een leuke prijs! En een fraai hoesje zeg.

    Sinds ik een mooie damesportemonnee heb met een ritsvak waar de mobiel in past, is hij niet meer gevallen. Maar mijn allereerste smartphone (opvolger vaneen zgn koelkast) heeft slechts drie weken geleefd.

  2. Grappig, ik had bij de titel niet verwacht dat het hoesje op de foto de nieuwe zou zijn. Ik zou iets wat meer gepersonaliseerd is verwachten bij zo'n kans. Maar als jij er maar blij mee bent, daar gaat het om. Winnen is sowieso leuk (ik doe het regelmatig haha). Om je vraag over het hoesje te beantwoorden. Ik gebruik ook een book cover. Ik mag nog wel eens graag wisselen, dus koop daarvoor graag bij de welbekende Chinese webshop. Ook mijn telefoon stuitert helaas toch nog met enige regelmaat, maar mede dankzij dit hoesje nog geen schade gelukkig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder