Première spel: Captains of the Golden Age Winactie!

winactie

Houd jij van spelletjes spelen?

Dan heb ik iets leuks voor je!

Want ik mag een exemplaar van het spel Captains of the Golden Age t.w.v. 49,95 weggeven.

Nou heb ik er nooit een geheim van gemaakt dat ik winacties een heleboel gedoe vind, dus kun je nagaan. De reden dat ik deze winactie wél doe is dat ik het echt een heel leuk spel vind.

Captains of the Golden Age: wat houdt het in?

Captains of the Golden Age is een bordspel. Het spel is bedoeld voor 2 tot 4 spelers vanaf 9 jaar. Het spel duurt ongeveer 1 tot 3 uur. Dus het is echt geschikt om gezellig samen met anderen tijd door te brengen en te spelen. Het is zeker geschikt als familiespellen.

Het spel Captains of the Golden age speelt zich af in een fictief Oost-Indië waar peper meer waard is dan goud. Vier kapiteins willen allemaal de macht hebben van de Mighty Trading Company. Als speler ben jij een kapitein. Je vaart over de zee, en verrijkt je schip. Onderweg kun je de andere kapiteins beroven van hun spelen, of hun schip aan flarden schieten. Dus als je nog met iemand een appeltje te schillen hebt, kun je je fijn uitleven.

captains of the golden age

Wat maakt Captains of the Golden Age bijzonder?

Bij Captains of the Golden Age draait niet om geluk! Het draait om slim en tactisch spelen. Dat speelt mij wel aan moet ik zeggen, aangezien ik meestal weinig geluk heb bij spellen : ) Een ander kenmerk is dat het spel echt draait om de interactie met je medespelers.

Geluk is vervangen door speler interactie.

captains of golden age

Winactie: maak kans op een exemplaar van Captains of the Golden Age

Wil jij graag zo’n spel winnen? Beantwoord dan de volgende vraag met onderstaand formulier:

Welk element speelt géén rol bij Captains of the Golden Age?

Uit alle goede antwoorden wordt met behulp van de random generator een winnaar getrokken. Deze winactie loopt 1 week, dus pak je kans om dit bijzondere spel te winnen.

Meer weten?

Bekijk hier een kort filmpje van het spel of surf naar de gelijknamige website Captains of the golden Age.

N.B. Geen zin om te wachten op je wint?

Je kunt het spel tijdelijk voor maar 39,95 kopen in plaats van voor 49,95. Dit is een speciale KERSTdeal. Bovendien krijgt iedereen die het spel voor 31 december 2017 koopt gratis de uitbreiding er bij.

Lees ook Black stories voorbeeld.

Similar Posts

50 Comments

  1. Wat een gave winactie, natuurlijk heb ik mee gedaan, want we spelen hier heel veel bordspelen. Eigenlijk elke zaterdag avond en een nieuw spel komt mooi van als ;)

  2. Ik was een echt spelletjes-meisje vroeger. Helaas is dat helemaal weg gegaan. Om nu weer omhoog te komen! We zijn steeds meer spellen aan het (her)ontdekken: Mens Erger Je Niet. En nu zijn we een heel grappig spel aan het testen. Dit mooie spel laat ik aan mij voorbij gaan (Mila is pas 5 jaar en Huib en ik spelen samen – nog – geen bordspel).

  3. Leuk artikel! Ik heb het spel ook gehad en schrijf er binnenkort ook een stukje over. Ben heel benieuwd hoe het speelt, want ik vond het echt superleuk klinken!

  4. Moet eerlijk zeggen dat het mij helemaal niks lijkt, ben meer van de letterspellen haha… Leuk dat je een winactie doet, dat dan weer wel!

  5. Superleuk dat lijkt me een leuk spel. En ik dele je mening dat het een gedoe is om wijactie s te organiseren en om mee te doen. ik laat het ook vaak aan me voorbij gaan, maar waag netplezier ene kansje :-D

  6. Klinkt als een leuk spel. Mijn oudste dochter is nu 9, dus komt ook meer in de leeftijd voor langere potjes met een speel. Heerlijk voor de winteravonden

  7. Spelletjes zijn zo leuk, ik maak er eigenlijk te weinig tijd voor. Met name rond Kerstmis en Oud & Nieuw spelen wij veel spelletjes. Van kaartspellen tot bordspellen, allemaal leuk!

  8. Wij houden wel van een spannend, en gezellig avondvullend spel! Samen met vrienden zou ik het graag de uitdaging aangaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.