Mijn Pinterest pagina

pinterest nicole orriensAls het aankomt op de sociale media ben ik niet zo vlot. Als iedereen al lang en breed een pagina heeft op zo’n sociaal netwerk, kom ik er pas langzaam achteraan aan sukkelen. Bijvoorbeeld bij Facebook. Dat begin ik nu pas beter te begrijpen.

Een ander fenomeen waar ik veel over hoorde was Pinterest, een online prikbord. Na lang aarzelen heb ik besloten er ook eentje te maken, want het is eigenlijk best handig om alle plaatjes bij elkaar te hebben. Je vindt mijn pinterestpagina hier, en ik heb daar vier prikborden gemaakt!

Vier prikborden op Pinterest


Een prikbord voor alle foto’s die ik voor mijn blog
Berichten van Het Moederfront in de loop der tijd heb gemaakt, eentje voor Huisvlijt, eentje voor Ren mama, ren en eentje voor alle cartoons die ik heb gemaakt.

Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje kwamen nemen op mijn gloednieuwe Pinterestpagina! Klik hier om mijn pinterestpagina nu te bezoeken!

Gebruik jij de sociale media? En zo ja, welke?

Similar Posts

21 Comments

 1. Leuk die foto’s!
  Ik zit trouwens helemaal niet op sociale media. Ik heb er niks mee. Bloggen lezen en daarop reageren vind ik wel weer leuk.
  Nog even over jouw blog.
  Eén van mijn zoons kan websites maken en die heb ik even om advies gevraagd.
  ‘Je stylesheet op je homepage laadt niet’ was zijn commentaar.

  Ik hoop dat je wat met deze info kunt.

  Groetjes, VeggieMo

  1. Er mist nog een stukje info. Als ik het adres van jouw blog intyp krijg ik dus de basic versie en niet diegene met de mooie opmaak. Ook is daar het nieuwste bericht, die van de zieke beer.

    1. Helaas is het nog steeds hetzelfde.
     Ik heb mijn zoon gevraagd hoe zoiets opgelost moet worden en dat schijnt oa te liggen aan het blogprogramma dat je gebruikt. Helaas kan mijn zoon je niet verder helpen omdat het nogal wat tijd kan kosten en die heeft hij niet zoveel.

     Ik heb er ook geen verstand van. Misschien iemand anders die met hetzelfde blogprogramma werkt?

     1. Ik heb op de links gedrukt en bij hen krijg ik wel meteen de goede ‘voorkant’.
      Helaas ligt het dan waarschijnlijk niet aan mijn computer.
      Met welke browser werk jij? Explorer doet andere dingen dan Chrome waar ik mee werk.
      Heb het meteen even gecontroleerd en met Explorer draait het wel goed :-)
      Ik weet nog goed al die moppers van jongste zoon als Explorer weer eens iets verkeerd deed wat bij andere browsers wel goed ging. Bij jou werkt het blijkbaar andersom.
      Maar misschien weet je nu meer voor de oplossing.

      Groetjes, VeggieMo

 2. ik wist niet eens dat je op pinterest ook gewoon fotos kon uploaden.

  Ik heb sinds een tijdje ook Pinterest.
  Hang nog wat rond op het bijna leeggelopen Hyves.
  Maar ben bewust face-book weigeraar.
  Ik hoe er niet van als dingen zo opgedrongen worden.

  1. Hoi Marlien, ik geloof dus achteraf ook niet dat dit de beste methode is…

   Ik heb me ook heel lang tegen facebook verzet, en nog wel een beetje eigenlijk. Maar ik begin het wel beter door te krijgen nu.

 3. klopt mijn man is ook van de websites maken :-) die zegt ook dat t niet goed is :-)
  maar ehm je geuploade foto’s bij pinterest als je erop klikt, dan kom je meestal op de website van degene van de originele foto…das bij jouw pinterest-foto’s niet het geval, ehm express niet????
  Face book heb ik zelf na enkele maanden gestopt, vond het vaker niet dan wel leuk….en t kosttte me gewoon teveel tijd, ik kon t werkelijk niet allemal bijhouden de hele dag zo van al die menschen…poepoe… was echt een opluchting hoor :-)
  twitter idem :-)

  1. Weet je man toevallig ook hoe ik het kan oplossen? Dat zou echt geweldig zijn, want ik kom er niet achter wat er aan de hand is.

   De foto’s linken denk ik niet terug naar een website omdat ze allemaal van mij zijn, en ik ze zelf heb geupload vanaf mijn computer… Maar goed dat ik dit hoor. Dat is dus misschien geen handige methode. Wat is er toch veel te leren.

   1. als je wilt dat ze linken naar je website had je ze op de sites zelf moeten pinnen en niet uploaden
    pinterest is eigenlijk niet bedoelt om al jouw fotos op te loaden zoals picassa en dergelijke maar om verschillende leuke sites te pinnen
    een soort online favorieten

 4. Ik ben sinds een paar maanden ook actief op Pinterest. Ik pin alleen plaatjes, recepten en quotes van anderen. Ik heb niet veel met social media maar van al die mooie plaatjes word ik dan toch wel weer heel blij.

 5. Pintrest..ooo daar mag ik van mezelf maar een uurtje per dag op rond hangen en zekers niet vlak voordat ik naar bed ga want dan ben ik weer klaar wakker en is mijn hoofd vol met ideeën!

 6. Social media… als ik niet oplet neemt het veel te veel van mijn tijd in beslag. Bloggen vind ik erg leuk en fijn, en ik lees dan ook een hoop interessante blogjes – ik roep vaak dat ik dat maar doe in plaats van tijdschriften lezen, bij een kopje koffie ;-). Facebook valt mee wat ik er op zit, vergeleken met veel anderen – ik vind het heel handig om contacten te onderhouden, maar snap dan weer niet hoe mensen uren er op bezig kunnen zijn. Ach, en anderen zullen dat weer met blogjes hebben. Twitter probeer ik wat meer mee te doen nu ik met een webshop bezig ben, het gaat me steeds beter af, maar dat heeft echt wel een paar jaar geduurd voor ik het door kreeg. Haha een paar jaar terug… klasgenote stuurde haar 3000ste tweet de lucht in, ik zat op 150, en had géén idee hoe ze aan zo veel kwam – maar die had het dan ook echt nergens over.

  Pinterest vind ik erg leuk om ideeën op te doen, en ook dat kost eigenlijk teveel tijd vaak.

  1. Twitter vind ik ook moeilijk om te begrijpen… Ik gebruik het eigenlijk voor Het Moederfront en dan alleen om volgers te laten weten dat er een nieuw artikel is. Maar ik geloof niet dat dit de goede manier is om Twitter te gebruiken.

   Maar ik weiger gewoon van die onzin dingen te gaan tweeten!

 7. Facebook en Twitter – dat weiger ik. Maar Pinterest – dat VIND ik leuk! Ik ben vooral benieuwd naar je cartoons – ik houd erg van cartoons. En verder pin ik vooral creatieve dingen en ideeen voor de inrichting van mijn nieuwe huis, ooit…. Ik kan met Pinterest Uren zoek zijn…..

 8. Hyves vond ik veel leuker dan Facebook. Maar nadat vrijwel mijn hele vriendjesklikje naar FB was verhuisd, ben ik dan ook maar overgegaan. Het is vooral handig voor ver-weg-wonende vrienden en kennissen en familie.
  De lol van Twitter snap ik niet. Ik heb niet eens een mobieltje, hety lijkt me vreselijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Mijn zoon van 12 is de enige in de klas zonder mobiel en dat laat hij af en toe weten, maar dan vraag ik hem waar ze dat voor gebnruiken end e meesten doen er alleen spelltjes op. Of hun moeder belt.
  “Zou jij het leuk vinden dan als Mama straks belt als je op de Grote School zit?”
  “Uh, nee.”
  Precies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.