Pimp je Chesterfield!

Op marktplaats kocht ik ooit voor twintig euro een oude Chesterfield. Een ideale bank voor een gezin met kinderen, want Chesterfield beschadigen niet, ze worden alleen maar authentieker!

Helaas waren de leren kussens vervangen door stoffen kussens, en dat is weer minder handig met kinderen. Dus bedek ik de kussens graag met verschillende mantels der liefde, in de vorm van grand foulards, matrashoezen en slaapzakken.

Met behulp van deze seventies slaapzak, uit de kringloop, is mijn bankje helemaal klaar voor de herfst!

 

Similar Posts

One Comment

  1. Dat ziet er weer fleurig uit Nicole!
    Mijn complimenten!
    Leuk trouwens dat ik op deze log mijn ‘raamfoto’s’ terug zag met herfstthema. We zijn hier inmiddels wel mee gestopt ( mijn dochter is nu bijna 14 jaar ), maar we knutselen nog steeds graag maar nu met vilt.
    Groetjes! Tineke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.