Philips Visapure: schone huid in 1 minuut

Betaalde post. Maar de tekst en mening is helemaal van mij!

philips visapureAls het om persoonlijke verzorging gaat, kom ik niet veel verder dan douchen. Schoon ben ik wel! Maar goed verzorgd? Dat kan eigenlijk wel beter.

Nu de temperaturen toch wat lager zijn merk ik dat ik schrale plekken krijg op mijn gezicht. ‘s Ochtends vroeg hardlopen in soms ijzige kou zal ook wel niet helpen.  Ik weet dat een goede dag en nachtcrème helpt.

Maar ik weet ook dat je dan eerst je huid goed moet reinigen. En dat vind ik zo’n gedoe, dat ik helemaal niks doe…

Philips Visapure

Misschien is het daarom dat mijn interesse werd gewekt door een reclame voor de Philips Visapure. Dat is een handig apparaat waarmee je in 1 minuut tijd je huid goed schoonmaakt. En tegelijkertijd masseert. En dat is natuurlijk weer goed voor de doorbloeding. Maar het mooiste komt nog: je kunt de Philips Visapure onder de douche gebruiken! Kijk, tijdens het douchen de Philips Visapure even langs mijn gezicht halen kan ik wel opbrengen!

Hoe werkt hij?

De ronde borstel maakt 2 verschillende bewegingen:

 1. Hij trilt: hierdoor worden dode huidcellen en eventuele make-up resten losgemaakt.
 2. Hij draait rond: door de ronddraaiende beweging worden de onzuiverheden weggeveegd.

En wat ik er van begrijp voelt het nog prettig ook. Je kunt kiezen voor 2 standen: zachte reiniging of diepe reiniging. Er zijn speciale borstels voor de gevoelige huid verkrijgbaar.

In 1 minuut klaar

Het is vooral de belofte van grondig schoonmaken in 1 minuut die me aanspreekt. Elke 20 secondes piept de Philips Visapure. Dat is het teken dat het volgende deel van je gezicht aan de beurt is. Je doet je T-zone, linkerwang en rechterwang.

In onderstaande video een tevreden mevrouw over de Philips Visapure:

Praktische informatie

Het enige wat minder leuk klinkt aan de Philips Visapure is het prijskaartje. De aanbevolen verkoopprijs is 159,95. Maar via kieskeurig.nl vond ik er ook eentje voor 119,-.

Is er iemand met ervaring met de Philips Visapure? Is hij het geld waard? Want dan weet ik wat ik voor Moederdag ga vragen!

Similar Posts

11 Comments

 1. Al die extra spulletjes om je mooier en schoner te krijgen. Vroeger waren ze ook schoon en werden mensen mooi oud. Tegenwoordig moeten we er zo veel an doen :) Nee ik hou het bij me blokje zeep en bio shampo :)

  1. helemaal eens met Elisa, voorheen liet ik me ook altijd verleiden tot zulke aankopen om er vervolgens achter te komen dat ze of niet werken of het veel te omslachtig is om te gebruiken zodat het vervolgens ergens achter in een kast te belanden.

   1. Het punt is dat dit apparaat nou juist niet omslachtig is. Je gebruikt het gewoon eventjes onder de douche, en dan is je huid fijn schoon en goed doorbloed.

    Ik ben zelf ook niet van de ingewikkelde apparatuur. Die gebruik ik inderdaad toch niet. Maar dit leek me toch wel handig.

    1. als ik mijn huid scrub met een natuurlijk product word mijn huid ook schoon en ook dat kost geen uren en is een stuk goedkoper.

 2. Dat lijkt me een leuk ding! De laatste jaren spoel ik me gezicht vooral goed met water (nadat ik mijn ogen schoongemaakt heb met reiniger en een watje), maar ik vind dat toch een beetje karig als ik veel make-up op heb gedaan ‘s morgens..

 3. Omdat onze jongste dochter een onrustige huis had werd mij ook zoiets aan geraden o haar huid schoon te maken in een korte tijd. Wij hebben toen de Sonic clean gekocht en eerlijk is eerlijk haar huid ziet er sinds die tijd een stuk beter uit.
  die verkochten ze bij de blokker ik heb er toen 40 euro voor betaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.