Philips Sonicare DiamondClean: update 2015

philips sonicareOmdat ik zo bang ben als een wezel als het om de tandarts gaat, investeerde ik vorig jaar in de dure Philips Sonicare DiamondClean. Ik deed dat in de hoop dat ik bij de jaarlijkse controle dan geen tandsteen meer zou hebben. En natuurlijk een blinkend schoon, gezond gebit.

Maar werkte de Philips Sonicare DiamondClean inderdaad zo goed als ze beweren, of had ik mijn geld beter in mijn zak kunnen houden?

Lees nu de update op mijn review blog.

Similar Posts

5 Comments

 1. Wat is dat nou balen zeg, dat hij zijn werk niet doet zoals je verwacht. Goed dit review om ons te waarschuwen dat wij moeten dit niet gaan kopen. Maar blijft balen. Ikzelf ben altijd tevreden met elektrische tandenborstel.

  1. Ik vond het ook erg jammer Jeapiebel. Ik heb diverse reacties gekregen van mensen die wel tevreden zijn met deze tandenborstel. Hij kán dus blijkbaar wel goed werken.

   Maar ik persoonlijk zou hem inderdaad niet aanraden.

 2. Ik poets sinds een jaar of drie met een Philips Sonicare met een rechthoekige borstel en hij bevalt me goed. Met maar één stand. Ik doe 2 minuten over de bovenkant en 2 over de onderkant. Hij werd me aangeraden door de mondhygiëniste en sindsdien heb ik echt stukken minder tandsteen en is mijn tandvlees opnieuw gezond, want ik bleek diverse ontstekingen daaraan te hebben.
  Mijn tandarts stond/staat er ook versteld van hoe goed mijn gebit er nu uitziet.

  1. Kijk, dat is nou exact wat ik er van had verwacht! Dat de tandarts helemaal onder de indruk zou zijn van hoe schoon en gezond mijn tanden waren. Maar bij mij was dat dus helemaal niet zo helaas.

 3. Ik gebruik al jaren een Braun elektrische tandenborstel. Samen met regelmatig gebruik van tandenstokers en flossen bevalt dat heel goed. Door deze combinatie is de overlast van tandsteen echt bijna weg. Moest ik anders naar de mondhygieniste, nu haalt de tandarts vaak zelf het kleine beetje wat er is weg, zonder dat het als een extra behandeling wordt berekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.