Philips Grind & Brew product review

philips grind&brewIk heb iets over mezelf ontdekt: ik word zenuwachtig van dure aankopen! Want als het veel geld heeft gekost, dan voel ik een enorme druk dat het een geweldig product moet zijn. Wat dat betreft vind ik spullen van de kringloop dus een stuk relaxter!

Ik ontdekte dit, nadat ik voor mijn verjaardag, een koffiezetapparaat had gevraagd dat koffiebonen kan malen. Sinds ik bij mijn zusje koffie heb gedronken, van een koffiezetapparaat met vérse koffiebonen, liep ik daar al aan te denken. En na een heleboel research, besloot ik de sprong te wagen. Ik vroeg mijn man of hij me voor mijn verjaardag een Philips Brew & Grind wilde geven.

Maar was dit inderdaad het apparaat waarvan ik zo lang had gedroomd?

Lees het op mijn review blog.

Similar Posts

10 Comments

 1. Jammer dat je je daar zoveel van voorgesteld had en dat het zo tegenviel.
  Ik sta wel te kijken van de ongelofelijke service van mijnheer Bolletje dat het gebruikt retour mag.Eigenlijk is het ook vervelend dat je niet eerst kunt proeven en proberen want bij koffie gaat het toch bovenal om de smaak toch.
  Het apparaat zag er wel indrukwekkend uit maar dat zegt ook niet alles.Mijn moeder zweert bij zelf kokend water op een filter opgieten en ik moet zeggen de koffie is top,kost een fractie van jouw verjaardagscadeau(alsnog van harte)en een stuk simpeler.Ik haal een mooi koffiezetapparaat in iedergeval af van mijn verlanglijstje.
  Groetjes
  Sanne

  1. Ik was ook verrast door de goede service Sanne. Daarom had ik er toch ook maar even achteraan gebeld. Ik kon me bijna niet voorstellen dat het kon. Superfijn dus. Want bij een koffiezetapparaat weet je van te voren toch niet echt of het goed gaat bevallen. Complimenten voor bol.com dus.

 2. Ik ben geen koffiedrinken en manlief vindt de koffie van een ouderwets koffiezetapparaat het lekkerst omdat die veel heter is. Eigenlijk dus dezelfde reden. Maar mijn vraag rees eigenlijk, waarom heb je niet dezelfde als je zus gekocht? Die beviel toch?

 3. Ik ben iemand van zo min mogelijk apparatuur. Er zijn koffiezaakjes waar je heerlijke koffie uit een moderne machine kan krijgen. Geniet ik ook van.
  Nog steeds zet ik koffie door gekookt water op te gieten. Met een handklopper klop ik melk tot schuim als ik daar zin in heb en anders drink ik het zwart.
  De eerste scheut water opgieten gaat gepaard met een koffiegeur die direct een positief gevoel geeft. Hoef ook nooit apparaten schoon te maken of te vervangen.
  Wel een service van bol. com dat je mag retourneren.

 4. Oh wat ontzettend jammer dat het zo’n tegenvaller was :O

  Ik wilde dat ik wat meer van jouw besluitlust had – ik kan prima met een miskoop blijven zitten pruilen. Zo fijn dat jij hem terug kon sturen!

 5. Vergt iets werk maar lekkerste bakje zetje door zelf bonen te malen en dan de percolator te gebruiken heerlijke pruttel espresso echt genieten Mmmmmm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.