Pas op voor webshop keurmerken!

webshop+keurmerk

Even in aansluiting op mijn laatste post, waarin ik schrijf dat webwinkel keurmerken mij vertrouwen inboezemen: ik lees net dat volgens de Consumentenbond er maar twee keurmerken zijn die echt toegevoegde waarde hebben!

In totaal zijn er maar liefst 16 keurmerken voor webwinkels, maar de enige die echt wat zeggen zijn: Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk!

Dus ik meteen weer naar Bikemotion, en gelukkig: zij hebben het Webshop Keurmerk!

Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee: laat je dus niet te makkelijk gerust stellen door een keurmerk! Zoals ik…

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik heb zojuist mijn keukemachine ontvangen, gekocht via internet. Moet hem nog uitpakken en kijken of alles naar wens is maar ik vertrouw er op. Ik heb niet op het keurmerk gelet maar naar betaalmogelijkheden (via ideal). Maar je hebt gelijk dat er heel veel kaf tussen het koren zit en daarom toch maar goed opletten.
    dat van die tandpasta is inderdaad eng, maar als goed leest op verpakkingen zijn heel veel dingen tegenwoordig eng. Ik ben dus best wel alert.

  2. Zo zie je maar weer dat keurmerken te pas en te onpas gebruikt worden. Alles lijkt tegenwoordig wel een ( zelfbedacht?) keurmerk te hebben. En dat is jammer, want daardoor hecht men uiteindelijk ook minder belang aan de goede keurmerken. Goed dat je het toch hebt uitgezocht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.