Paasdecoratie

Paasdecoratie

Eigenlijk was ik op zoek naar het vintage tafelkleedje dat ik een tijdje terug kocht, maar nergens kan vinden... Terwijl ik in de kasten zat te rommelen kwam ik daar een doorzichtig paasei tegen met daarin een nestje met kuikentjes. Hoewel ik verder eigenlijk niets heb gedaan op het gebied van paasdecoratie, was het een kleine moeite om het paasei op de salontafel te deponeren.

Voila.

Instant paassfeer.

Hoogstens moet ik de kuikentjes misschien even rechtop zetten voor net iets meer die uitstraling van: 'Ik heb moeite gedaan.'

N.B. Wist je dat er ook heuse Pasen washi tape is?

Paashaas versus Pasen

Als het om Pasen gaat ben ik niet zo van het decoreren, omdat ik vind dat Pasen over iets anders gaat dan over paashazen en eieren. Wat overigens niet wegneemt dat ik graag chocolade paashazen snoep. Maar verder zie ik Pasen toch liever als een feest van hoop na zware tijden. Dat achter de wolken de zon weer zal gaan schijnen, ook al kun je je dat op dat moment niet voorstellen.

Zie ook mijn post over eieren invriezen.

Wat betekent Pasen voor jou?

Similar Posts

17 Comments

 1. Prachtige decoratie. Voor mij heeft Pasen de Bijbelse betekenis: Het vieren van de overwinning van Jezus op de dood. Een feest van nieuw leven en nieuwe hoop.

 2. Leuke decoratie en toch fijn dat ik verder las: dank voor je mooie paasgedachte. Ik heb dezelfde maar kan het niet zo mooi opschrijven.

 3. Hier wel wat takken en versiering.
  Voor de jongetjes wat chocoladeversnaperingen in de takken.
  Verder heeft het voor mij persoonlijk niet veel betekenis.

 4. Pasen betekend een nieuw begin,een schone lei,het begin van de lente,alles gaat bloeien en groeien,en je krijgt nieuwe hoop in het leven.en je word heel vrolijk van het mooie weer.

 5. Prachtig om te zien. Deze paas dingentje ziet gezellig in huis uit. Fijne paasdagen. Geniet met de mooie weer. 🐣🐣🐣🐣

 6. Wat ontzettend leuk! Ik decoreer eigenlijk helemaal niet met pasen haha. Ik doe dit alleen met kerst eigenlijk, geen idee waarom eigenlijk. Staat wel altijd heel erg gezellig

 7. Leuke decoratie! Voor mij betekent pasen niet echt wat. Ik ben niet echt gelovig dus heb ook geen idee wat pasen allemaal inhoudt, maar wel heerlijk dagje vrij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.