Similar Posts

21 Comments

  1. Die wil ik ook, maar ons hondje wil ze persé niet. Daarom lees ik Turtlegirls Bloggy Thing, ze heeft twee eigenwijze katten, de ene slim en de andere “een beetje dom” en nu ook een pup. Op dinsdag hebben de katten het voor het zeggen op haar blog, vooral de kat die in kattendialect spreekt heeft een heel aparte uitdrukking op het koppie, kijk zelf maar eens.

  2. Ooh wat leuk! Je gaat er zoveel plezier aan beleven. Geniet ervan. Post gerust af en toe nog wat foto’s :)

  3. onze huisgenoot heeft momenteel huisarrest en daar is hij helemaal niet blij mee uren zit hij te miauwen bij het kattenluik, maar gezien het feit dat we vorige week ternauwernood 3 jonge vogeltjes van de dood konden redden,moet hij binnen blijven tot alle nestjes uitgevlogen zijn, want we zijn op vogeltjes net zo gek als op onze Iggy.

  4. Zo leuk….wij hebben ook twee broertjes en als het net zo gaat als hier, kun je er nog héél veel plezier aan beleven. Twee broertjes is heel anders dan twee uit een verschillend nest.
    Veel Plezier ermee !

  5. Leuk, heb ook twee rode broertjes-rakkers en ik ben hun personeel. Een rode en een meer beige broer, die graag in mijn nek gaat liggen en kopjes geeft en oortje vrijt, maar ben nog steeds erg blij met hun gezelschap. Zij spelen ook nog regelmatig met elkaar, rennen trap op en af en zijn mijn achtervolgers, waar ik ben willen ze ook zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.