Similar Posts

28 Comments

 1. Mijn hart is bij jullie allemaal, heel veel sterkte en Gods kracht in deze moeilijke periode van het jaar.God ziet je verdriet,vertrouw op Hem.

 2. Bij iedere stap, die ik zet
  ben je bij me
  Bij iedere traan, die ik laat
  ben je bij me
  Bij elk moment, plezier of verdriet
  ben je bij me
  Ik denk aan je en noem je naam
  want jij bent bij me

 3. Ik denk aan jullie. Veel liefs❤️

  PS Wel heel mooi dat je veel hebt opgeschreven over je gezinsleven in je Dagboek van een thuisblijfmoeder. En dat je dat nu kunt teruglezen.

 4. Wat een verdriet. Wat kan je iemand wensen die zo omgewaaid is door het leven? Jij bent schrijver van beroep Nicole. Misschien kan je een boek schrijven over Lucy. Voor jezelf, voor je gezin of ook voor anderen? Zodat Lucy’s naam altijd tastbaar zal blijven.

 5. Veel sterkte voor jullie allemaal. Het is al zo moeilijk maar op deze dagen nog een beetje meer.

  Op het bidprentje van mijn vader staat een tekst van Bram Vermeulen: “En als ik dood ben, huil dan niet. Ik ben niet echt dood moet je weten. En als ik dood ben, huil dan niet. Dood ben ik pas als jij mij bent vergeten.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.