Ontbijt voor 1 euro bij de Hema

Gepost October 21, 2010 in Huishoudelijke tips / 19 Comments

Op mijn vrije donderdagochtend ga ik graag een kopje koffie drinken bij de Hema voor 1,50. Maar de laatste keer dat ik er kwam zei de vriendelijke medewerkster: ‘Wilt u niet liever het Hema ontbijt voor 1 euro?’

Ik bedankte netjes voor de eer, want ik had net thuis ontbeten, en ik was nog maar net wakker dus niet op mijn slimst.
‘Maar dat is veel goedkoper!’ spoorde ze me aan. ‘En dan neem je de broodjes gewoon mee naar huis. Ik geef je wel een papieren zakje om het mee te nemen.’
Dus toen kreeg ik voor 1 euro mijn kopje koffie, een croissantje met een kuipje jam en een heerlijke baguette met kaas en bacon!

Tegenwoordig hoor ik de kinderen als ze uit school komen, bij de voordeur al ruzieën wie de baguette mag.

Kortom een geweldige tip, en een geweldige Hema medewerkster.


19 responses to “Ontbijt voor 1 euro bij de Hema

 1. hey, Wat een leuke tip.
  Ik ga volgende week als de kids vakantie hebben eens kijken of dat bij onze hema ook zo is.
  Maken we er een gezellige morgen van.

  Groetjes Schuldenaar!

 2. Ja, bij de Ikea kan het ook niet uit – dwz de prijs van het voedsel niet. Maar ze kweken er een hoop goodwill mee en een lagere drempel; als mensen eens iets nodig hebben gaan ze al gauw naar de Ikea omdat ze daar toch al geregeld komen voor het ontbijt, of het goedkope eten. En je hebt ‘s morgens al meteen mensen in de winkel, die blij en relaxed zijn omdat ze een goedkoop ontbijt hebben…blije en relaxte klanten is precies wat je wilt, denk ik zo. Die nemen de tijd om onnodige dingen te gaan kopen. 🙂

 3. Leuke actie voor ons consuminderaartjes hoor! Ik ben al een paar keer met een paar kinderen ‘uit ontbijten’ geweest op zaterdag! Ook de thee of koffie is gratis er bij, dus je bent niet duur uit en je kunt toch eens gezellig ergens zitten waar je met goed fatsoen je kruimelende kids ook mee kunt nemen. Helaas, de actie is tot tien uur geldig, dus wel vroeg er uit op zaterdag.
  Volgende week is het herfstvakantie en beginnen ze hier met het groot onderhoud (veel hak en breekwerk), ik denk dat we vaak bij de hema zullen neerstrijken..vluchtend voor het stof en de herrie!

 4. Anonymous

  effin ik ook heen goedkoop ontbijtje …. maar kocht wel de hema bijna leeg 🙂 want er waren allemaal koopjes

 5. Anonymous

  Ik eet elke morgen mijn ontbijt bij de HEMA op de hoek. Lekker makkelijk en ook niet duur. Ik neem wel altijd een 2e ontbijtje erbij.

  Dus 2 koffie (gewone koffie, geen cappuchino), 2 croissants, 2 bakjes jam en 2 baquettes met ei en bacon.

  Echt HEMA! Voor maar 2 EUR (dus 2 keer 1 euro..)

  Beste ontbijtje voor ontwakend Amsterdam. Je ziet ook altijd dezelfde mensen terug.

  Echt HEMA!

 6. Anonymous

  De Ikea heeft op elk onderdeel van het ontbijt een inkoopprijs van 6 cent.
  De HEMA heeft dit voorbeeld waarschijnlijk gevolgd en zal er ook wel winst op maken.

 7. ik

  ze geven geen zakje om een broodje dat je niet opkrijgt mee naar huis te nemen want “dan worden de ontbijtjes duurder”.
  ik vind het jammer dat de ommelet koud is (we zitten toch in een restaurant en niet buiten op het veld) , een keer was dce ommelet zelfs beetje bevroren en ook jammer dat er geen boter of margarine te koop is.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.