Online stoffen kopen?

Unknown-1
Dit soort snoezige stofjes verkoop Lieve!

Nu ik de naaimachine weer heb ‘opgepakt’ heb ik meteen veel interesse in stoffen.

Op de dinsdagochtendmarkt in Doetinchem keek ik mijn ogen uit: wat een enorme keuze aan stoffen! Op de markt worden de meeste stoffen per meter verkocht.

Stof per 25 cm?

Maar Lieve, van Pieke Wieke, verkoopt ze per 25 cm. Lieve is dol op naaien, en begon haar eigen webwinkel waar ze stoffen verkoopt. Online stoffen kopen is nieuw voor mij. Maar als ik de stoffen van Lieve zie, krijg ik een hebberig gevoel. Ze verkoopt namelijk veel stoffen met bloemetjes, en zo’n gezellige vintage stijl!

Ik interviewde haar over haar webwinkel. Je lees het hier.

Wist je dat jute een hele duurzame en milieuvriendelijke stof is?

Waar koop jij je stoffen? Op de markt? Stoffenwinkel? Of online?

Similar Posts

8 Comments

  1. Ik koop soms ook stoffen via een web-shop, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar stoffen in de winkel of op de markt kopen, want dan kan ik ze zien en voelen.

  2. Zowel op de markt als online. De verschillende lapjes die ik kocht voor het maken van mijn quilts kocht ik online, maar als het gaat om een rokje dan wil ik de stof eerst zien… dus dan ga ik naar de markt…
    Ik wens je een heerlijke zondagmiddag,
    lieve groet,
    Mirjam

  3. Voorheen kocht ik mijn stoffen bij Jan Sikkes, dat is een begrip in Friesland, ik weet niet of hij landelijk bekend is. In Zwolle zat ook 1 geloof ik. Verder op de markt. Tegenwoordig koop ik op de r.ommelmarkt. Leuke koopjes heb ik daar wel gedaan een lap voor 50 ct waar 2 broeken uit konden.

  4. Lapjes koop ik liefst op de markt, betaalbaar en lekker eerst voelen ;-) maar tegenwoordig koop ik nog liever tweedehands of in de kringloop, lappen met een verhaal. Als je een stofje al eens eerder hebt gekocht en dan nabesteld via de webshop zou dat best kunnen. De webshops van de stoffenstunter en de stoffenkraam verkopen ook betaalbare stoffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.