Onkruid gaat waar het niet gaan kan!

Moet je zien hoe parmantig het onkruid zich in de schoot van Boeddha heeft genesteld?! Het lijkt wel alsof ik het er speciaal in heb geplant. Maar zo’n creatieve tuinierster ben ik niet!

onkruid

Wat is de meest verrassende plek waar jij onkruid tegenkwam?

Similar Posts

14 Comments

  1. Hoe mooi wil je het hebben. Nooit zoiets speciaals tegen gekomen. Wel zie je vaak dat bepaalde onkruiden groeien waar ook planten groeien die op elkaar lijken. Soort zoekt soort. Dat kan je in dit geval niet zeggen. Fijne zondag.

  2. Een varen uit een muur. Eigenlijk geen onkruid maar het zag er wel spectaculair uit. Helaas geen foto van

  3. Haha en toch staat dat plantje erbij nog best leuk. Ik heb zo’n hekel aan onkruid. Wij hebben kunstgras, met hier en daar MINI gaatjes voor waterafvoer. En drie keer raden wat er zich door die minigaatjes heen prakt. Juist. Sta ik alsnog onkruid weg te halen op mijn stukje kunstgras. Zucht

  4. …hier groeit overal onkruid. De vetbollen zijn dit jaar uitgekomen, bolletjes onkruid hingen er in de bomen! In de borders (die steeds kleiner worden, gelukkig) haal ik het onkruid zoveel mogelijk weg. Het grasland, echt heel groot, wordt regelmatig gemaaid dus daar krijgt het sowieso geen kans en in de boomwallen laat ik het lekker groeien en gebruik het regelmatig inde keuken!
    Ik denk trouwens dat deze Boeddha jou/jullie iets wil zeggen. Probeer het onkruid te determineren en zoek eens op wat erover geschreven wordt ;-)

  5. Leuke foto. Het lijkt of Boeddha aanwijst hoe groot het plantje zal worden.
    Hier groeit ieder jaar een verdwaalde klaproos tegen de muur aan de zijkant van ons huis tegen de stoep aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.