Ondergoed dat je niet voelt

proactive hipsterMeestal koop ik 3 onderbroeken voor 3,- bij de Hema.

Maar voor het hardlopen kocht ik een paar ProActive hipster onderbroeken. En wat een aangename verassing waren die. Je voelt ze echt nauwelijks. Ze zitten zo fijn dat ik nu ook ‘gewoon’ draag, en niet alleen tijdens het hardlopen.

Lees mijn review op mijn blog over hardlopen!

Wat voor model onderbroek draag jij? Bikini, hipster, tailleslip, boxer of zelfs string?

Similar Posts

17 Comments

 1. Altijd bikinimodel, van organic cotton van de HEMA. Heerlijk zacht en blijft jaren goed.

  Kunststof ondergoed is als je gevoelig bent voor schimmelinfecties een beetje oppassen :)
  Ik heb wel zo’n heerlijk zachte microfiber slip en die zit heerlijk maar om bovengenoemde reden hou ik het uit ervaring (helaas ;))toch bij katoen.

   1. Ik ben ook altijd op mijn hoede voor dat soort infecties. Maar ik dacht dat dit gevaar bij dit sportondergoed niet van toepassing was. Omdat het vocht als het ware van je lichaam wegtransporteert en ademt.

    Normaal draag ik daarom ook echt altijd katoen en nooit polyester. Maar ik dacht dat dit sportondergoed wel kon.

 2. Ik heb een probleem met mijn liezen en daarom draag ik altijd hipsters. Superfijn vind ik ze. Daarnaast heb ik wel een paar bikinimodellen, maar die draag ik zelden. Vroeger droeg ik altijd strings. Waarom weet ik niet, want het zat verschrikkelijk de hele dag zo’n veter tussen je billen.

 3. Zeker geen string – dat is helemaal uit ;)
  En ik vind het ook niet makkelijk zitten.

  Ik draag ook ‘gewoon katoenen’ slipjes zoals Anke hierboven.

  (En ook wel eens een sexy thing natuurlijk ;) )

 4. Taille, katoen, en ze moeten op 60 graden gewassen kunnen worden.
  Ik heb wel een ontzettende hekel aan slapen met een slip aan, dan word ik wakker bij het me omdraaien.

 5. Eigenlijk loop je dan in plastic, geen ondergoed om altijd te dragen lijkt me, gezien het feit dat je met zulk ondergoed sneller irritaties krijgt.

  1. Normaal zou ik dat ook denken bij polyester ondergoed, maar dit ondergoed ademt en is zo gemaakt dat het vocht van je lichaam wegvoert. Daarom is het ook speciaal voor sporters. Zo voorkom je dat de boel gaat broeien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.