Nivea bodylotion voor onder de douche: review

nivea bodylotionVan mijn oudste dochter kreeg ik voor Sinterklaas een fles Nivea bodylotion voor onder de douche. Ze weet dat ik meestal te laks en ongeduldig ben om bodylotion te gebruiken namelijk.

Ik testte het, en mijn review kun je nu lezen op mijn review blog!

Similar Posts

6 Comments

  1. Ik heb de review gelezen. Ik ken het idee wel maar zelf ook nog nooit geprobeerd. Toch maar eens gaan doen dan. ja dat insmeren na het douchen kost vaak weer te veel tijd of de kleding plakt. Nivea kan ik wel heel lekker vinden.Mij oma is 98 geworden had bijna geen rimpels en die heeft nooit iets gebruikt behalve ……jaja je raad het al Nivea maar dan die blikken met die dikke crème erin.

  2. Ik kan niet zonder body lotion of olie leven. Sinds mijn 16e smeer ik trouw dagelijks twee keer, maar omdat ik een extreem droge huid heb. Nivea, het blauwe blik dat gebruik ik ook graag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.