Nieuwe tas

Hodgepodge Silvolde

Mijn bruine tas die ik ooit bij Van Haren kocht, voldeed op zich nog wel. Maar hij zag er verfomfaaid uit en was niet meer zo netjes. Dus keek ik zo nu en dan bij de Kruidvat tussen hun tassenrek, maar zag nooit een goede vervanger. Tot ik bij shop-in-hop Hodgepodge in Silvolde kwam. Hodgepodge betekent ‘een mengeling,’ en de winkel doet die naam eer aan. Je vindt er echt van alles. Van boeken, tot gereedschap, van kleding tot Jezusbeelden. Potpourri was ook een leuke naam geweest voor deze winkel : )

Hoe dan ook, ik zag daar een tas staan die mijn aandacht trok. Hij voldeed bovendien aan mijn criteria voor een tas: niet te druk, voldoende ruimte én een schouderband. Uiteindelijk besloot ik om hem te kopen. Deze tas kostte 17,50. Vergeleken met mijn oude tas oogt hij netter, en wat vrouwelijker. Nieuwsgierig naar mijn oude tas? Die vind je hier.

Zie ook mijn post De perfecte tas.

Similar Posts

15 Comments

 1. Leuke kleur.
  Schouderband is fijn maar ik zou hem niet kopen omdat er ook nog handvatten aanzitten en die vind ik dan in de weg zitten

 2. Ik denk dat hij me net te groot zou zijn maar leuke kleur en dat hij juist zowel handvatten als schouderriem heeft is iets dat mij wel weer zou bevallen.

 3. Wat een leuke blog, die met al die tassen.
  Ik heb ook een zwak voor tassen en ik heb er een aantal… voor vakantie, voor het zeilen, voor het koor, voor dit en voor dat.
  Heb er nu eentje gekregen van een vriendin, die m niet prettig vond.
  Nou… niks mis mee!
  Zelfs Mn iPad kan er in!

  Groetjes!
  Marlou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.