28 responses to “Nieuwe posts?

 1. Christina

  Ik zie op de website inderdaad geen nieuwere post dan die van 17 maart (op deze na dan). Met feedly en greader kan ik de tussenliggende posts wel lezen.
  Groet, Christina

 2. ik zag wel dat je nieuwe blogs online had gezet maar ik kon ze niet vinden. Ik ben nog steeds erg benieuwd naar het blog over het interview.

  gr blogaanmnbeen

 3. VeggieMo

  Ik zie ze ook niet. Ik had er al naar gezocht vandaag, want jij post altijd dagelijks.
  Ik heb met twee browsers gewerkt, Opera en google chrome.

 4. Truus

  Ik miste ze ook al, maar kom er via een omweggetje wel. Als ik bij een andere blog op de titel van het onderwerp klik, krijg ik de post wel.

 5. Pampas

  Ik zie ze wel in de bloglijst van (bijvoorbeeld) Min of Meer staan, maar als ik dan op ‘Huisvlijt’ in plaats van de titel van je blog klik, dan kan ik ze onmogelijk vinden. Ik dacht al dat ik de enige was..

 6. Superbedankt iedereen dat jullie even hebben gereageerd! Ik had een plugin geïnstalleerd om de site sneller te laten laden, en ik denk dat die het probleem veroorzaakte. Ik heb die er nu uitgeknikkerd, en hopelijk helpt dat.

 7. chris

  Ja, bij mij bleven je posts ook op 17 maart hangen. Ik dacht al dat je heel ziek was….
  Hoop dat het nu allemaal weer wel in orde is!
  Groetjes uit B.

 8. grietje

  Ik kreeg ze ook niet te zien. De laatste die ik zag was die van die commentaren op kleding.
  Via een omweg vond ik deze post.

 9. Janneke

  Als ik op jouw blog klik via een andere dan kom ik op je hoofdpagina terecht waar dit jouw laatste post is. Dus die je gisteren (de lelijke broek) hebt geschreven en die je zonet (huishoudelijke trucjes) hebt geschreven zie ik niet. Dan moet ik via de andere op de link zelf drukken en dan kom ik op het desbetreffende artikel. Maar in de andere lijst zie ik dus de lelijke broek niet meer en alleen jouw huishoudelijke trucjes.
  Ik heb Google Chrome. Hopelijk kun je wat met deze informatie en zorgt het ervoor dat je nu weet waar de oorzaak ligt. Want je reactie hierboven heeft blijkbaar niet geholpen.

 10. Janneke

  Even een aanvulling, als ik nu op jouw blog klik door de url in te tikken of op refresh te drukken zie ik wel alle posten.

  En weer even wat voor je getest. Nu ben ik via de zelfde site als in mijn eerdere berichtje naar jouw website gegaan en dan gaat het wel goed.

  Heel vreemd allemaal.

 11. grietje

  Hier blijven ze nog steeds hangen volgens mij. Ik zie als laatste post de sporttape.
  Ik had hier al eerder gereageerd ,maar die reactie is weer weg.
  Bij de spuuglelijke kinderbroek had ik ook gereageerd en die reactie zie ik ook niet meer. (en jij had op mij gereageerd en dat is voor mij ook niet meer zichtbaar)
  Helemaal lekker gaat het dus nog niet!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.