Reacties

The Rewrite: nieuwe film met Hugh Grant. Is het wat? — 32 reacties

 1. Zelf zat ik laatst inderdaad ook een beetje op deze manier te denken. Niet alleen Hugh Grant, maar ook andere acteurs en actrices die een paar jaar geleden nog redelijk populair waren, maar waar je nu niet veel meer van ziet. Zelf vind ik Love Actualy zijn leukste film.

 2. Hugh Grant was vroeger wel een van mijn favoriete acteurs, hij speelt meestal wel in voorspelbare films en daar is inderdaad niks mis mee.ik hou daar wel van op zijn tijd. Alleen jammer dat het verhaal je daardoor niet raakt. Jep hij wordt oud.

 3. Ik vind ook dat hij veel ouder is geworden. Ik moet zeggen dat ik waardeer zijn acteerkwaliteit in het verleden. Hij is goed zoals bij About a boy film, Bridget Jones en Love Actually en nog veel meer.. Ik ben benieuwd naar The Rewrite als ik je post lees. Als 6.5 lijkt niet veel belovend. Na het uitkijken van de trailer kan ik begrijpen dat je een 6.5 geeft.

  • The Rewrite is echt niet geweldig. Dat ligt niet eens per sé aan Hugh Grant denk ik, maar het verhaaltje stelt gewoon weinig voor. Het is allemaal wel heel erg cliché.

 4. Nou dat klinkt als een film voor een avondje op de bank, niet te veel nadenken en gewoon kijken. Volgens mij dus niet de moeite waard om in de bioscoop te kijken. Ik vind de leukste film van Hugh Grant, Nothing Hill. Ook zo'n feelgood movie.

  • Ik zou er geen geld voor de bioscoop aan uitgeven inderdaad. Tenzij je natuurlijk enorm kunt genieten van het feit dat je in de bioscoop bent. De film is het op zich niet echt waard vind ik.

 5. Prima film voor een rustig avondje met z'n twee op de bank en een dekentje dus! Gaat op het lijstje hihi, dit soort films vinden wij vaak de meest lastigste om te vinden, van die luchtige films. Bedankt voor de tip!

 6. Idd meer een film om gezellig op de bank te kijken. Maar dat doe ik sowieso het liefst met films, ik ga zelden naar de bioscoop.
  Hugh Grant is wat ouder geworden, maar ik vind hem zo juist veel leuker :-)

  • Meestal vind ik mannen ook leuker worden naarmate ze ouder worden. Maar bij Hugh Grant vond ik juist zijn jongensachtigheid heel kenmerkend. Bij hem moet ik even wennen dus.

 7. Misschien wel een leuke film om op dvd te kopen als hij voor een zacht prijsje in de rekken ligt. Lekker op een regenachtige zondagmiddag met een kopje thee filmpje kijken... :-)

  Heb even gegoogled, 55 is-ie. Niks mis met zijn uiterlijk, vind ik. Ik ben blij dat hij, zo te zien, nog (?) niet bezweken is voor plastische chirurgie.

 8. Weet je, ik heb nog nooit een film gezien met Hugh Grant gezien. Ik vond die films al bij voorbaat niet aantrekkelijk. Oh, behalve Cloud Atlas, waar hij dan ook compleet onherkenbaar was :)
  Ik sla deze ook over. Niet mijn ding. Jammer, want volgens mij is Grant best een goeie acteur. Kreeg hij maar betere scripts.

  • Hij schijnt nogal lui te zijn, volgens éigen zeggen. Dus misschien is hij ook wel te lui om zijn best te doen voor betere scripts. Dan moet hij misschien wel te hard werken ; )

 9. We worden allemaal ouder, en heel eerlijk? Naarmate ze ouder worden vind ik ze ook vaak veel mooier dus ook Hugh Grant, hij heeft trouwens wel heel veel mooie en leuke films ook gemaakt. Hij was niet van de radar af, maar heeft ook een gezin en kan iets meer kiezen nu.

  About a Boy ook zo prachtig! Love Actually, hahaha ja geweldig! Nothing Hill is nog altijd mijn favoriet. 2 weeks notice, ook super. the man went up a hill but came down a mountain, die weleens gezien? whahaha Mickey Blue Eyes, ja echt top britse humor. Nine Months afcourse. En nog zoveel meer wat mensen niet eens weten omdat ze niet allemaal in de bios terecht komen maar direct op dvd dus... Dat gebeurt met zoveel films tegenwoordig.

  Ennuh ik zie dat Rewrite alweer oud is ook, van 2014 en er al een nieuwere film bestaat met Hug Grant uit 2015, dus gewoon dit jaar. Florence Foster Jenkins genaamd, premiere dus in 2015.

  X

  • Ik las juist dat Hugh Grant vier kinderen had bij verschillende vrouwen en bij geen één kind een aanwezige vader is...

   Leuk dat er alweer een nieuwe film met Hugh Grant is. Ik ben benieuwd! Hopelijk is die beter dan The Rewrite.

  • Mooi oud is niet lelijk, no? Grijs is voor mij het nieuwe 'spannend' :-D Het maakt hem menselijk, die rimpels. Ach, bij je eigen man moet je toch ook de foto's van vroeger zien voordat je je realiseert dat hij wat een wat geplooider gezicht gekregen heeft?

 10. Het verhaal doet me denken aan de film uit 2007 waar hij in speelde: 'Music & lyrics'. Hierin speelt hij een uit de populariteit geraakte pop-zanger.
  Zijn leukste rol vind ik Will in 'About a boy'. Overigens speelt hij ook daar weer een nietsnut, die renteniert van de opbrengt van een stom Kerstliedje wat zijn oom geschreven heeft ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder