Nieuwe Blogger interface: Aargh!

Schermafbeelding+2012 04 21+om+08.07.18

Deze ochtend logde ik nietsvermoedend in bij Blogger, en werd onaangenaam verrast met een compleet nieuwe interface, en de belofte dat ik voortaan veel meer tijd zou hebben om me met inhoud bezig te houden. Niet dus! Ik snapte er niks van, en had ook eigenlijk helemaal geen zin om me er in te verdiepen. Ik wilde een intelligente post schrijven, niet uitzoeken hoe die interface werkte.

Door die nieuwe interface raak ik juist in de war! Wat een gedoe zeg, en ik kon nergens vinden hoe je een nieuw template kunt uploaden. En dus googelde ik: ‘back to old Blogger interface’ en nu zit ik tevreden deze post te typen in de oude interface.

Vernieuwing is prachtig, maar soms is het oude goed genoeg. Voorlopig houd ik het bij het oude.

Wat vinden jullie van de nieuwe Blogger interface?

Neem een email abonnement!


Similar Posts

11 Comments

 1. Zelf gebruik ik hem al een aantal weken maar het is eerst echt even wennen. Ik verspeelde dan ook meteen een heel bericht. Maar alles wendt.

 2. Hmm, met weerstand een paar dagen geleden toch over gestapt…..ik houd niet van dit soort veranderingen (Wel van andere!). Maar ja, uiteindelijk zal die oude interface wel helemaal weggaan, dus met frisse tegenzin ben ik er langzaamaan aan aan het wennen. (3x aan?, klopt dat wel?)

 3. t is idd wennen, k heb m nu al een paar weken…
  Maar ik ben vrij gemakkelijk wat dat betreft, t zit meer “in te mind” dan dat t werkelijk vermoeilijkt is…

 4. Bah, ik hou er ook nie van….maar ik ga er toch proberen aan te
  wennen…wist niet dat je terug kon?! maar voor hoe lang zal je nog terug kunnen?
  Ik wil er ook geen tijd in steken ….ach alles went, dus dit zal ook wel
  weer lukken zekers ? met veel gesukkel ;)
  liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.