Nieuw template

Ik vind het superleuk om onze huiskamer te ‘veranderen’, maar helaas dicteren ramen en open haard de indeling. Gelukkig kan ik mijn veranderdrang botvieren op mijn blog!

In plaats van te winkelen, en dus geld uit te geven, schuim ik het internet af op zoek naar goede, en leuke Blogger templates. En dit is het laatste resultaat.

Hoe vinden jullie deze Blogger template? Mijn sidebars waren met de vorige template nogal rommelig, en dat wilde ik graag verbeteren.

Similar Posts

8 Comments

  1. Hij komt vind ik wel overeen met de stijl van je logjes; strak en met humor, zoiets. Hij’ ‘s leuk (komt ook overeen met je blog ;-)

  2. Past volgens mij helemaal bij jou dus heb je goed uitgezocht.
    Ik wil ook wel een andere achtergrond maar ben een beetje bang dat dan al mijn logjes weg zijn….

  3. Mevrouw Jee, ik vind het ook altijd spannend om iets te veranderen. Maar maak je geen zorgen over je logjes als je iets met je achergrond doet: die worden daar niet door beïnvloed.

    Ik heb een speciaal Oefenblog gemaakt, en daar probeer ik eerst alles op uit, voordat ik het definitief intstalleer. En voor ik een nieuw template installeer download ik het huidige template, zodat ik altijd nog terug kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.