Muggengordijn Xenos: product review

muggennetAfgelopen zomer heb ik in de nachtelijke uurtjes zoveel muggen naar de andere wereld geholpen, dat er een verfbeurt nodig was om alle bloedvlekken te verwijderen…

Want ik sloeg die irritante muggen dood met maar één doel: slápen. Dus zo gauw ik ‘r had, sprong ik snel mijn bedje weer in. In plaats van dat ik braaf twee trappen naar beneden ging, een sopje maakte, en de muur reinigde.

Daarom kocht ik  dit jaar bij de Xenos een zogenaamde klamboe. Want ik kan dat zoemen wel hebben, als ik maar weet dat ze toch niet bij me kunnen  komen.

Lees mijn ervaringen met deze klamboe op mijn review blog!

Similar Posts

3 Comments

 1. Op de een of andere manier had ik al jaren bijna geen last van muggen, maar dit jaar heb ik al een aantal muggenbeten te pakken… Komt door de veel te zachte winter wordt dan gelijk gezegd… en dat zal wel zo zijn. Dus gelijk heb je dat je een klamboe kocht…
  Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

 2. Ik koop altijd klamboe’s bij de Ikea, die zijn volgens mij wel groter. En ik maak de klamboe vast aan de vier hoekpunten van ons ledikant met strikken van huishoudelastiek. Ik zie dat jij ook van die bolletjes op de hoekpunten van je ledikant hebt; die zijn daar heel geschikt voor. Dan blijft de klamboe mooi strak staan als een tentje en raak je er ‘s nachts niet in verstrikt. Werkt heel goed tegen muggenbeten en je hoort ze nog wel zoemen maar niet meer zo akelig dicht langs je oor!
  Succes!

  Alie

  PS Omdat wij niet zo handig zijn met schroefjes en zo is de klamboe wel eens midden in de nacht naar beneden gevallen ;-) Maar zo’n ongelukje valt in het niet bij de voordelen

  1. Dat van die elastieken om de bedpoten vind ik een goed idee. Maar volgens mij is onze huidige klamboe daar te klein voor. Als ik een grotere heb, ga ik dit zeker doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.