Menstruatiecup versus maandverband en tampons

Een menstruatiecup is milieuvriendelijk, en veel vrouwen zweren er bij.

En als je zo’n menstruatiecup ziet, dan is het een leuke methode vind ik:

menstruatiecup

Op mijn blog Het Moederfront lees je meer over deze duurzame methode om je menstruatie op te vangen.

Wat gebruik jij: tampons, maandverband of een menstruatiecup?

11 Responses to Menstruatiecup versus maandverband en tampons

  1. Ik gebruik nu een paar maanden de organicup, ideaal! Je kan deze namelijk tot 12 uur laten zitten zonder dat je die enge tamponziekte krijgt. En ook met zwemmen raakt hij niet vol door het zwemwater šŸ™‚
    En het scheelt in de portemonnee, 1 keer ā‚¬ 25 vs elke maand ā‚¬ 5 (minstens volgens mij)

  2. Ideale oplossing, maandverband vind ik een gruwel en mijn menstruatie’s zijn te licht geworden voor tampons. De cup is dus een ideale oplossing voor mij, hij droogt mijn vagina niet uit en is erg makkelijk in gebruik.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.