Similar Posts

39 Comments

 1. Wat een vrolijke sleutelhanger heb jij. Ik heb een kika beertje aan mijn huissleutels hangen , en aan mijn auto sleutel hangt een hanger die ik op de ark van Noach gekocht heb het is een soort zacht schaapachtig diertje.
  Ik ben ook maar zelden mijn sleutels kwijt in mijn tas, want die knuffeltjes voel je meteen zitten.

 2. Ik heb jarenlang een dopje van een bier beugelfles -was bij 2 kratten bier of zo- . Kettinkje is kapot en nu ligt het in een la.

  Op het moment een plastic worteltje eraan om makkelijk in de sleutelbak te vinden.

  Ga toch maar eens de dop in ere herstellen, herinnering aan mijn bierdrinktijd.

 3. Leuk setje hoor, je nieuwe portomonnee & sleutelhanger ! Mijn sleutelhanger heb ik jaren geleden gekocht in het tegelmuseum in Otterloo. Er staat, jawel, een blauwwit tegeltje op. Mooi museum trouwens.

 4. een festonhaak zodat ik mijn sleutels ergens aan vast kan haken (meestal aan een ring aan de buitenkant van mijn tas, ben dan ook bijna nooit mijn sleutels kwijt)

   1. festonhaak is een ander woord voor carabijnhaak. Maar ik heb me vergist , ik heb mijn sleutels aan een musketonhaak hangen.

 5. Ik heb een heel simpele sleutelhanger. Ik heb er eentje van de supermarkt uit mijn vorige woonplaats. Met een karmuntje er aan. Verder alleen mijn huissleutel. Zo is het lekker klein en past het in mijn broekzak (of zak van een rok). Ik heb nl geen handtas ;-P

  1. Ja, dan is dat wel handig inderdaad! En zo’n muntje makkelijk bij de hand hebben is ook prettig. Ik loop altijd ontzettend te zoeken. Ik heb een tas met lekker veel vakjes, maar ik herinner me nooit in welk vakje ik het muntje heb gegooid…

 6. Eentje met de vlag van Italië en eentje met de vlag van Israël. Ik houd niet zo van souvenirs, maar zo heb ik toch een leuk en nuttig aandenken.

 7. Gelukkig, met een bloemetje…
  Ik heb zo’n ritsetuitje aan mijn huissleutels, zitten twee ringen aan, ook de werksleutel heb ik erbij.Autosleutels apart etuitje want jiet alleen voor mij.

 8. Wat kan een mens blij worden van zulke dingen!
  Ik kreeg van middelste zoon na zijn kamp op Vlieland met groep 8 een sleutelhanger met een groot rood plastic hart
  (I love Vlieland). Heerlijk lief kadootje :-)

 9. Aa mijn fietssleutel hangt een soort rood/wit/blauw strikje met kralen eraan die vond mijn moeder gewoon op straat, lol, en aan mijn gewone huissleutelbos hangen 2 volendamse klompjes en ik weet niet of Tessa een sleutelhanger bedoeld met zo’n haak die je eventueel aan je broek vast kunt maken, zo ja, dan heb ik die ook, hahaha

  X

 10. Wat een mooie sleutelhanger! Ook zo leuk bloemig, net als je portemonnaie.
  Ik heb er eentje met een pluchen beest, die kan ik makkelijk terugvinden in mijn tas.

  1. Dat kan natuurlijk ook! De sleutels voor de vervoermiddelen bij elkaar. Ik heb mijn fietssleutel thuis eigenlijk altijd in de fiets zitten, dus daarom durf ik de autosleutel er niet bij aan te hangen.

 11. Leuk! Ik heb er vooral veel van die gelukspoppetjes aan hangen die ze zo nu en dan ergens bij krijgt, een kikker, wat poppetjes, ooit ook nog een lieveheersbeestje, maar die is kapot gegaan, verder weet ik het eigenlijk niet want ik ben het al zo gewend dat ik nooit echt meer kijk wat ik er nu eigenlijk allemaal aan heb hangen,

   1. Ze zijn nog te krijgen, vooral in van die winkeltjes met Aziatische dingetjes en yoga spullen, wierook.. online heb je zelfs een gelukspoppetjesbestellen punt nl website, haha. Ik krijg ze wel eens bij bestellingen als cadeautje. :)

 12. Oh wat leuk! Lekker vrolijk. Ik heb 2 sleutelbossen. Aan 1 hangt een zelfgemaakte sleutelhangerhanger van kraaltjes en kettinkjes, en aan de andere hangt een sleutelhanger met het logo van Qantas erop (Australische vliegtuigmaatschappij).

   1. Een met mijn alle sleutels van mijn appartementje (4 sleutels) en een met alle sleutels van mensen waar ik vaak kom. Vind het wel handig om die 2 apart van elkaar te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.