Mama Blogger Swap Tag

mama bloggerJudith mailde me met de vraag of ik wilde mee doen met een zogenoemde Mama Blogger Swap Tag.

Bij deze tag beantwoord je 5 vragen. Je antwoorden komen niet op je eigen blog, maar op het blog van iemand anders. En jij publiceert háár antwoorden op jouw blog. Snap je?

Dus hier onder zie je de antwoorden van Judith. Wil je mijn antwoorden op deze vragen lezen? Die vind je op Judiths blog Pinkpress.

Waarom ben je gaan bloggen?

Ik schreef vroeger al vaker columns en begeleidende teksten voor foto’s. Ook werkte ik behind the scenes aan veel affiliatie programmas mee. Als model had ik al snel een portfolio online. Maar pas toen ik weer in Nederland woonde ben ik een online portfolie begonnen als fotografe. Doordat ik inmiddels voor andere sites was gevraagd om te bloggen, begon ik voorzichtig ook op Pink Press met wat blogs. Dit is nu zo een 5 jaar geleden. Pas sinds een jaar blog ik full time, maar ook door andere sites die ik beheer, hoef ik er niet meer bij te werken.
Nou hou ik te veel van uitdagingen, en kan iedereen mij gewoon inhuren via mijn site :)

Wat is je beste mama tip/advies

Relax! Van verveling leren ze, je hoeft dus niet 24/7 de entertainer uit te hangen. Laat ze lekker vies worden buiten, daar heb je een wasmachine voor. En ook om een hapje zand hoef je niet direct naar het ziekenhuis.

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Dat mensen gewoon mijn stukjes willen lezen. Dat ik over van alles kan praten. Dat ik leuke uitjes mag maken, of producten mag testen. Of naar een concert met mijn dochter kan gaan, en dan vip zijn. Dat ik zoveel leer en zoveel interessante mensen ontmoet. Dat mijn mening gewaardeerd word (meestal). Dat ik mijn eigen uren kan maken en zoveel mogelijk bij mijn kleintjes kan zijn. Als kleintje wilde ik graag foto journaliste worden, ik schreef tig dagboeken vol, en maakte duizenden foto’s. Dit komt aardig bij mijn kinderdroom.

Wat zijn je favoriete winkels waar je naar toe gaat om een hippe mama te zijn?

Oh ik ben echt geen hippe mama! Ik koop waar ik wat leuks zie, of wat past tegenwoordig, zit nog niet in mijn oude vel :) Ik ben wel van de jeans en shirt met gympen, of leuke jurkjes. Lange rokken met mijn cowboylaarzen draag ik ook regelmatig.

Als je een soort fruit zou zijn, welke soort zou je dan zijn en waarom?

Ik denk een watermeloen. Groeit alleen in de zomer, en dan is hij op zijn best. Ook hard van buiten, en zoet van binnen als je de moeite doet om de pitjes weg te halen. Niet voor iedereen dus.

Tik jij bent ‘m!

Dit waren de antwoorden van Judith. Nu moet ik weer iemand anders ‘taggen’. Valhalla ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik tag jou! Het idee is dat jij een andere blogger vraagt of ze wil meedoen, en met haar de vragen uitwisselt.

Similar Posts

4 Comments

  1. Het leukste vind ik shoppen met mijn dochter. Roos is inmiddels 19 en dat maakt het er nog leuker op. En naar Dudok om wat lekkers te hapsnappen natuurlijk.
    groetjes Kakel

  2. Leuk dat jullie hem samen hebben ingevuld en om de antwoorden te lezen. Bloggen komt inderdaad aardig dichtbij het journalistieke. Behalve dan dat je veel meer vrijheid hebt. Goede tip ook voor ouders; kinderen zijn echt niet van glas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.