Lidl kas

lidl kas

Een tijdje terug postte ik een foto van de kas van de Lidl die mijn man van zijn vader kreeg. Hij was er helemaal blij en had het ding mooi ingericht. Maar toen kwam die enorme Lentestorm, en daar was de kas niet tegen bestand. Zie de foto hier boven.

Dankzij Blogland weet ik precies wat mijn man moet doen om de kas steviger te maken. Hij moet onderaan stenen leggen. Dat maakt hem windproof. Maar ja, dan moet hij hem eerst wel weer in elkaar zetten. En volgens mijn man is de gebruiksaanwijzing weggewaaid tijdens de storm.

En als ik zo eens naar alle onderdelen krijg, vraag ik me af of mijn man die ooit weer in elkaar krijgt....

Lees ook mijn post over de milieuvriendelijke Lidl green bag!

Hebben jullie nog schade gehad van die storm?

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. Ik had hem ook willen halen voor mijn mans verjaardag. 'k Was te laat... Maar als ik het zo bekijk weet ik niet of ik het nog wel zo erg vind dat ik te laat was!! Veel succes met het weer opbouwen ;) Had je man er ook al van alles ingezaaid?

  2. je kan de gebruiksaanwijzing voor de broeikas.vinden via de site van de liddle (de service potral) ik had de url erbij gedaan maar dat kan niet hier merk ik. laat je man maar even lekker aan rommelen hoor hier heeft het kasje echt een jaar of 4A5 gestaan, hoewel waarschgijnlijk meer beschut als bij jullie. Maar we hebben er best veel plezier van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.