Lente zaterdag.

Ik heb net de donkere was aan de waslijn gehangen. De tweede lading was draait. En nu ga ik met de nieuwe Grazia, Red en Runner’s World die ik uit de bieb heb gehaald, lekker buiten zitten!

Schermafbeelding 2014 03 08 om 11.11.48

Wat doe jij op deze stralende lentedag?

 

Similar Posts

14 Comments

 1. Heerlijk, dat is genieten. Hier geen was aan de lijn vanwege de boeren die de gier aan het uitrijden zijn. Wat ik zoal deed. broodbakken in de tuin werken vooral en de bloemetjes in huis water gegeven + het toilet gereinigd. Na het eten een wandeling en daarna even genieten van het zonnetje als die er dan nog is met een breiwerkje. Fijne dag.

 2. Ik ben een heerlijk ovengerecht aan het maken. De was draait intussen.
  En deze namiddag ga ik viooltjes planten. Yes! Zo fleurig!
  Fijne dag verder!

 3. Ik heb de heg gesnoeid, de goten leeggehaald, de was opgehangen en mijn tweede was is volgens mij ook net klaar. Zo weer lekker even naar buiten, ik denk dat ik mijn lavendelhaagje mooi even bij ga werken. Onkruid ertussen weg, zodat het mooi kan groeien!

 4. De huiselijke beslommeringen van iedere dag en zaterdag.
  Voor de zondag lekker benee alles ff gestoofd en gezogen , 2 wc s gedaan , wasmachine draait en er ligt er nog 1 ,taart gebakken – pecan koffie schuimgebakjes – nieuw recept ,aspergesoep voor morgen gekookt.
  Pfff als ik t zo lees dan is t heel veel.
  Oh ja kom net onder de douche vandaan en gaan zo naar vriendin op verjaardag.
  Maar in de tuin zitten is heerlijk met dit weer.
  K wou dat ik in de tuin kon zitten met haakwerk maar volgende week maar weer.

  Een goede zondag toegewenst

  Groet van Hilda

 5. Heel veel wassen, de werkkleren van mijn man, de hoes van de bank, alles hangt lekker te wapperen in de wind. Ik ga zo heerlijk zitten lezen in een fijn boek ‘Bericht uit Parijs’ van Guillaume Musso, een echte aanrader !! en natuurlijk nog wat haken aan mijn gordijnen,
  fijne dag,
  Adriana

 6. Wij reden vanmorgen door een prachtig landelijk gebied, naar het plaatsje Zegveld. Daar kochten we vier krielkippetjes. We hadden de afgelopen dagen het hok al helemaal in orde gemaakt. Nu genieten we buiten van het voorzichtige getokkel….
  Fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 7. heerlijk de was buiten gehangen, de eerste plantjes in grotere potjes gezet , en lekker met een paar tijdschriften buiten in het zonnetje gezeten , heerlijk nieuwe energie opdoen in de voorjaarszon

 8. Ik werkte en zat gelukkig al vroeg in de tuin. Want nu is er een verjaardagsfeestje 2 huizen verder. Dat is het binnen beter toeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.