Lente op Huisvlijt!

huisvlijt lenteDe trouwe bezoeker van Huisvlijt is het misschien al opgevallen: de voorjaars header en achtergrond zijn er weer!

En voor iedereen die de herfstversie rustiger en mooier vind: die komt vanzelf weer terug op 21 september.

Heb jij al iets met de lente gedaan? In huis? Of op je blog?

Similar Posts

18 Comments

  1. Het ziet er erg leuk uit! Fijne kleurtjes weer!! Ik vind het heerlijk dat de lente er aan komt. Nu nog de temperatuur buiten iets hoger…(Ik had het al vlug even gezien maar nog geen tijd gehad om een reactie te plaatsen)

  2. Ik doe eigenlijk nooit iets met seizoenen op mijn blog :P Dat heeft te maken met het feit dat mijn webdesigner het heeft vormgegeven en ik er geen verstand van heb. Ik vind het wel leuk dat met de winter er op sommige sites sneeuw valt.

    1. Ik heb ooit wel eens een webdesigner overwogen, maar heb daarvan afgezien vanwege het nadeel dat ik er dan zelf niet goed meer bij kan. Ik ben niet supergoed met design, maar ik vind het toch wel leuk als ik soms zelf iets kan veranderen.

  3. Het ziet er fijn voorjaarsachtig uit, hou van de lentekleurtjes! Zelf doe ik er niks mee op mijn blog. Wel in huis; lekker veel tulpen en andere voorjaarsbloemen in huis halen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.