Lelijke Blogger cookies bar aanpassen

blogger cookies bar aanpassenHeb jij een Blogger blog? Of bezoek je wel eens een Blogger blog? Grote kans dat je dan elke keer tegen een grote, grijze lelijke balk aan zit te kijken. Totdat je hem wegklikt. Dat is de standaard Blogger ‘cookies bar’. Kijk, dit is ‘m:

cookies bar

 

Maar er is goed nieuws voor Blogger gebruikers. Je kunt die lelijke cookies bar helemaal naar smaak aanpassen!

Op mijn blog over bloggen vertel ik hoe je dat doet! Met voor en na foto’s van de cookies bar : )

Meer informatie over die stomme cookies bar vind je hier.

Hoe vind jij de standaard Blogger cookies bar?

Similar Posts

12 Comments

  1. De grijze cookies bar van Blogger vind ik meestal wel storend omdat hij vrij groot en donkergrijs is. Maar je hebt ook cookie bars waar je makkelijk langs kijkt. Daar houd ik van!

 1. Bah, ja, inderdaad! Die cookiebars zijn écht niet mooi. Volgens mij word die grijze cookiebar altijd geleverd bij Google’s Blogger systeem. Bij WordPress word dat standaart niet geleverd, daarom heb ik een plugin ”cookie law info”, waardoor ik dus een roze fleurige melding aan de onderkant van de site heb staan. En aangezien mijn blog roze als themakleur heeft, past dat prima erbij, haha. Het vervelende vind ik gewoon dat je verplicht ben een cookiemelding te maken, anders riskeer je een boete… :-(

  1. Klopt Loene. Blogger heeft die balk standaard geïnstalleerd. En dat is eigenlijk ook heel sympathiek want zo helpen ze Blogger bloggers om zich aan de wet te houden. Je hoeft daar zelf niet achteraan.

 2. De grijze balk is inderdaad erg aanwezig maar ik vind het niet hinderlijk. Volgens een kennis van mij is een cookie melding voor mijn blog niet nodig want ik registreer niet wat de bezoekers doen.

  1. Zo gauw je Google analytics gebruikt heb je vaak al cookies. Maar je kunt een onderdeel van Google analytics uitschakelen en dan is het weer oké.

   Maar die cookies, heb je verrassend snel. Je kunt eigenlijk bijna niets op je blog zetten, of hup! Je hebt al een cookie!

 3. Oef, ik heb er geen last van van die cookiebars bij blogger, kwestie van een keer klikken en dan onthoudt blogger dat, voor altijd.
  Heb je een oplossing dat huisvlijt mijn gegevens onthoudt of bewaart?
  Iedere keer al mijn info opnieuw intypen, is ook een dingetje,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.