Lachen werkt aanstekelijk

Lachen werkt aanstekelijk.

En in onderstaand filmpje zie je dat wel heel mooi aangetoond. Ik merkte dat ik zelf ook met een grote lach zat te kijken!

Moest jij lachen toen je dit filmpje keek?

Similar Posts

17 Comments

  1. Ik nam me voor om niet te lachen. Maar op een gegeven moment zat ik echt met een grote grijns op mijn gezicht te kijken!! Lachen werkt dus echt aanstekelijk! Zien lachen doet lachen.

    1. Precies Jet, dat had ik ook! Ik wilde ook niet lachen omdat het van me verwacht werd. Maar op een gegeven moment zat ik toch met een grote grijns te kijken…

  2. Het werkt echt aanstekelijk. Niet alleen zijn lach maar ook de reacties van de omstanders, je kunt gewoon niet anders dan ook mee te lachen! Ik kon in ieder geval mijn lach niet inhouden, en mijn 3-jarige dochter ook niet. Vanmorgen was op de radio bij Giel op 3fm hier ook een item over. Lachen is ook erg gezond. Ik wordt er in ieder geval erg vrolijk van.

  3. Haha, nou ik ben héél makkelijk publiek hoor (zegt mijn man ook altijd), ik lach heel snel en kan ook heel snel in een hilarische lachbui terecht komen… Maar, het is een geweldig experiment zoiets, heel ontroerend vind ik het eigenlijk ook altijd, het maakt iets los om mensen van chagrijnig in de metro ineens te zien glimlachen, beetje om zich heen kijken, beschamend vaak eerst en dan hun reserves laten varen en mee gaan lachen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.