Laat Sint je kind bellen!

Advertorial

telefoontje van de SintEén van de moeders waarmee ik altijd koffie drink op maandagmorgen, bestelde een paar jaar geleden een heuse Sinterklaas. Inclusief Zwarte Piet. Die kwamen op 5 december op huisbezoek!

Sinterklaas op bezoek in je huis

Maar het was helaas geen succes. De Sinterklaas zei bijna niets, en dat zorgde voor een ongemakkelijke situatie. Sinterklaas spelen is niet voor iedereen weggelegd! Zelfs de officiële Sinterklaas vind ik eigenlijk niet zo goed. Ik vind hem zo druk! Voor mij moet Sinterklaas heel rustig en bedaard zijn.

Toen mijn middelste zusje, die in Zeist woont, een Sinterklaas en Zwarte Piet inhuurde, kropen haar kinderen huilend van angst onder de tafel… Dus ook daar was het geen succes.

Alternatief: Laat de Sint je kind bellen!

Een leuk alternatief is daarom de Sint te laten bellen! Dat is ook nog een stuk goedkoper dan een live bezoek. Telfort heeft namelijk een actie: Telefoontje van Sint. Daarmee kun je een telefoontje van één van de hulpsinterklazen winnen.

Je vult de voornaam en leeftijd van je kind in, en bijvoorbeeld de hobby van je kind. Verder geef je aan waar de cadeautjes verstopt liggen, en je kunt zelfs een voorkeurstijd opgeven.

In totaal bellen de Hulpsinten van Telfort 100 deelnemers. En dan krijg je een gesprek van 7 minuten!

Paard in de parkeergarage!

Onderstaand filmpje hoort er bij, en is erg leuk om te kijken! Je ziet bijvoorbeeld het paard van de Sint geparkeerd staan in een parkeergarage!

Leestips

Wat zijn jouw ervaringen met het inhuren van een Sinterklaas en Zwarte Piet om bij je op bezoek te komen?

N.B. Wacht niet te lang met opgeven, als je kans wilt maken op een telefoontje. Om 10 uur waren er nog 96 plekken van de 100.

Similar Posts

One Comment

  1. Toen mijn kinderen klein waren hebben we nooit een sinterklaas ingehuurd, domweg omdat we het te duur vonden. Onze buurman belde bij ons aan en zette de zak(ken) met cadeautjes voor de deur. Die had ik dan de avond tevoren al bij hen gebracht. Werkte altijd heel erg goed.
    Je kunt natuurlijk ook de buurman even laten bellen, of een andere bekende... met dezelfde boodschap als deze belsinterklaas van Telford...
    Ik wens je alvast een fijne dag morgen,
    Lieve groet,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.