Laat je stem en mening horen

images 2

Als moeder voel ik me soms een roepende in de woestijn. Hoe vaak heb ik nou al niet gezegd: ‘Hang je jas op als je thuiskomt, ruim je natte handdoek op, en doe de deur in de klink!’?

Wanneer luistert er nog eens iemand naar mij?!

Toen viel mijn oog op een advertentie van Opinieland: Daar vragen ze niet alleen om mijn mening en feedback, ze luisteren er zelfs naar! Het is als balsem voor mijn gemartelde moederziel.

En ik voel me extra goed omdat ik, door het invullen van vragenlijsten, Goede Doelen steun. En soms maak ik mezelf dat Goede Doel, want voor bepaalde vragenlijsten krijg ik punten die ik kan omzetten in keiharde euro’s!

Dus wil je de wereld ook een stukje mooier maken door jouw blik op de wereld te delen en ‘gehoord’ worden?

Klik dan hieronder, op het plaatje, om je aan te melden. Als je je aanmeldt, maak je bovendien kans op een reis naar New York. Nog een leuk goed doel om te steunen: ‘Mama wil naar New York’.
?c=3286&m=111629&a=47873&r=&t=html

Similar Posts

2 Comments

  1. Bedankt voor je reacties op mijn Blog. Ik vind het altijd fijn om feedback te krijgen. En dat krijg ik idd ook niet altijd van mijn kids. Ik steek hier bij jou vast nog wel wat goede tips op, aangezien ik niet zo’n goed georganiseerd Vlijtig Liesje ben…

  2. Het is alleen zo jammer dat je zo weinig mail krijg van Oplinieland, ik ben er al tijden lid van maar de vragen lijsten die ik in 1 jaar tijd heb gehad kun je op 1 hand tellen en dan hou je nog vingers over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.