Kronkelende vrouw in Hunkemöller reclame

Dat de derde bh gratis is bij Hunkemöller vind ik leuk, maar wat een irritant filmpje! Het eerste beeld dat je ziet is van een onwaarschijnlijk slanke mevrouw in een string, dus je krijgt meteen een paar blote billen voor je kiezen.

De vrouw is het clichébeeld van een bibliothecaresse/secretaresse: je weet wel, met het haar streng naar achteren, en zo’n strenge bril. In het volgende beeld ligt ze met losse haren wellustig in haar bed te kronkelen.

Het enige dat ik dan denk ik is: ‘Ja hoor! Zo kronkel ik ook altijd over mijn bed in mijn ondergoed. Not.’

Volgens mij is deze reclame leuker voor mannen dan voor vrouwen! Dan vind ik zo’n Dove-reclame met redelijk ‘echte’ vrouwen toch veel fijner om naar te kijken.

Wat vinden jullie van de manier waarop vrouwen in deze reclame worden afgebeeld?Ren jij hierdoor meteen naar de Hunkemöller om een bh te kopen?

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

18 Comments

 1. Nou, ik kijk dan weer liever naar deze mevrouw dan naar zo’n dikke van Dove. Het is maar een reclamespotje… En uiteindelijk zitten zowel bij de bh’s als bij de sop dezelfde marketingjongens erachter.

  Alhoewel dat gekronkel dan ook weer niet zo hoeft. Beetje overdreven.

  Nou, ik heb eigenlijk wel een nieuwe bh ‘nodig’. Heb alleen met mezelf afgesproken dat dit pas weer mag in 2012.

 2. Ik heb ook niets met zo’n spotje, vind het niet irritant maar heb er gewoon niets mee. Ik kijk dan liever naar de rijpere, oudere, volslanke dames van Dove. Vind de opmerking zo’n dikke van Dove ook een beetje denigrerend.

  Groetjes Isabelle

 3. Nee. Maar misschien hopen ze dat meekijkende mannen dan tegen hun vrouw zeggen: koop jij ook eens zo’n setje.
  Het mooie van Dove reclame is juist dat het geen minderjarige modellen zijn die geschminckt worden als volwassen. Alle leeftijden, kleuren en maten.

 4. Ik zou er niet heen gaan, maar dat heeft er meer mee te maken dat ik genoeg beha’s heb en de 3e gratis niet echt een aantrekkelijke aanbieding vindt. Ik denk dat de bedoeling van deze is:
  1. Jij kunt er ook zo uit zien
  2. Je vrouw/vriendin kan er ook zo uitzien
  3. Koop eens wat voor je vrouw/vriendin, dan ziet ze er misschien wel zo uit
  4. Doe je man eens een plezier en koop wat voor jezelf
  Reclame heeft op mij eigenlijk meestal alleen het effect dat ik kijk naar de aanbieding. Goed = willen hebben en niet goed = lekker laten gaan. Gelukkig :)

 5. tja de reclame wekt de suggestie dat er heerlijke dingen met je gebeuren als je die 3e bh koopt. Zo verkeerd is dat niet. Ik vind de relatie bloot vrouwenlijf in combinatie met een bh proberen te verkopen minder storend dan een kronkelende dame op de moterkap van een auto om de auto te verkopen.
  Niet dat ik nu naar de winkel ren om die bh ‘s te kopen want die heb ik niet nodig.

 6. Hmm, als een kronkelend liefdesleven van een bh af moet hangen….. Ik ga leen naar de winkel als ik iets nodig heb. Voor die 3e gratis ga ik niet speciaal winkelen. Ben ik toevallig tijdens de actie in deze winkel en kan ik er 3 vinden die helemaal passend en naar wens zijn, dan maak ik er gebruik van, anders niet.

 7. Het was me nog niet eens opgevallen!!
  Ik heb nieuwe bh’s nodig (ja echt, de fut is eruit) en vind de aanbieding dan wel weer leuk..
  Bh’s van goedkopere winkels willen niet bij mij, helaas..
  Heb iets meer maatwerk nodig!!!! LOL!!
  Ik vind het wel een mooi mens om naar te kijken, eerlijk gezegd…

 8. Nee echt niet (meer). Wel ooit zo’n koopje gekocht (sport) die ook de Zeeman verkoopt. Die van de Zeeman zijn veel beter van kwaliteit. Bij H. is de rek er na een paar wasbeurten uit. In de uitverkoop zoals op het filmpje gekocht bij Z voor 2 euro per stuk zelfs.

 9. Nee juist niet – nu hebben ze mijn maat ook niet, dus dat is natuurlijk gemakkelijk ;-) Maar ik koop mijn hele leven al geen Fa omdat die begonnen met aanprijzen dmv een blote vrouw, in de jaren 80 ofzo. Ik ben dus principieel niet-Fa-koopster en Hunkemöller loop ik voorbij. Ik hou wel van mooie lingerie, dus dat is het niet, maar van mij hoeft aanprijzen niet op deze manier, dat suffe zwoele gedoe, daar heb ik niks mee :D

 10. Mwah, ik vind het filmpje niet zo leuk. En ze blijft maar op dat bed kronkelen. In plaats dat ze nou eens op staat en aan de slag gaat. Even serieus: alsof het hele leven draait om slankzijn, een mooi figuur hebben en dure BH’s. Dat wil ik mijn dochters ( en zoons) echt niet meegeven.

 11. Thnx, zo voel ik me tenminste niet de enige, al word ik uiteraard wel constant uitgemaakt voor een abnormaal mens, want als ik dat denk is het gelijk een ziektebeeld.
  Waren er maar meer vrouwen die dit vinden die er voor op komen.
  Ik doe er een moord voor, want dit stoort mij mateloos, voornamelijk omdat IK voor gek word uitgemaakt omdat ik het abnormaal vind…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.