Kost bloggen jou geld?

Schermafbeelding+2012 02 17+om+09.30.17

Toen ik elf jaar geleden begon met schrijven voor het internet, maakte ik met behulp van het programma Freeway (voor de Mac) een heuse website.

Die website wilde ik graag aan de hele wereld laten zien, en dus betaalde ik zo’n 600 euro voor een hostingpakket, en een domeinnaam bij Yourhosting.

En toen ontdekte ik Blogger!

Maar na 4 jaar ontdekte ik Blogger: een gratis manier om een website/blog te maken. Nu betaal ik alleen nog een tientje per jaar voor de domeinnaam: huisvlijt.com. Het webhostingpakket heb ik opgezegd.

Ik ben heel tevreden over Blogger: er zijn heel veel mogelijke templates om je blog een professionele look te geven, en het is eenvoudig om Google Adsense toe te passen.

Zeshonderd euro per jaar voor een hostingpakket is mij te duur, maar een tientje voor een professionelere blognaam heb ik beslist wél over.

Lees ook: Je doet het toch wel gratis?

Geef jij geld uit aan bloggen?
Vind jij je eigen domeinnaam belangrijk?
Wie is jouw hosting provider?

 

Similar Posts

6 Comments

  1. Bloggen is gewoon leuk en het ontspant maar als ik er voor zou moeten betalen schafte ik wel een gewoon dagboek aan blogger is super!

    * die nagels zijn wel overdreven lang maar vond het lakken wel apart ze heeft meerdere filmpjes je hebt dan denk ik wel iets speciaals op de vingers ik ga het een keer uitproberen op mn eigen nagels ..als de kinderen wat groter zijn ik ben bang dat de lak er nu binnen 1 dag vanaf zou liggen.

  2. Ook hier een gratis blogster. Er zijn genoeg gratis blogprogamma’s te vinden op het www. Dus als blogger kosten gaat berekenen, ga ik overstappen.
    Vroeger had ik wel een eigen domeinnaam, maar die was ook gratis, en eindigde op .tk . Die site heb ik nu niet meer, de domeinnaam ook niet.

  3. 600 euro is heel veel geld. Ik blog gratis. Misschien in de toekomst dat ik wat geld wil uitgeven voor een eigen domeinnaam. Voor nu is gratis nog prima :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.